Hogyan készítsem el ezt a díszítést? (link)
Ilyesmi díszítést akarok a kabátomra, aminek az ujja bőr, a háta és az eleje egy vastag szövet.
A minták elkészítésére lennék kíváncsi, illetve, hogy a szegecseket hogyan tűzzem fel?
Köszönöm :)
nyilvánvalóan nem akarok rá olyat tenni, amivel nem értek egyet :) szerintem az nagy butaság lenne...
viszont olyat sem mindenképpen tennék rá, amit én gondolok, mert ahhoz meg senkinek semmi köze, vagy legalábbis ne a hátamról olvassa már le a legbensőbb gondolataimat :'D
szóval a sok bőrkabátom közül (sok---relatíve) a kedvencemet, ami már több éve kísér, úgy döntöttem, hogy a saját stílusomban díszítem ki. ügyes kezeim vannak, jó érzékem ahhoz ami vagány és szeretném végre kifejezni magamat, most, hogy elballagok és úgy öltözhetek ahogy akarok, nem kötnek a gimnázium szigorú szabályai :) erről van szó :)
Miért is? :D
Amúgy meg azt hordok amit akarok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!