7000 ft egy (szövet) ingért mennyire durva?
Figyelt kérdés
Felpróbáltam és eléggé tetszett.. Sokallom az árát.. De nem tudom megvegyem-e, elvegre a lenyeg, hogy hordjam.. 7000 nem durva érte egy kicsit? Egyébként jó minőségű anyaga van... Ti vetettek meg már drága ruhát, megbántatok?2016. ápr. 20. 22:39
1/4 anonim válasza:
7000 egy jó ingért nem drága, hanem kifejezetten olcsó. A Marks & Spencer ingeim, amiket 7-8 éve vettem, mikor elkezdtem dolgozni, még mindíg jó allapotban vannak, olan 10-12000 ft darabja. És ez nem a szuperluxus, csak a nem rossz minőség. H&M/Zara illetve a többi fast fashion 1 max 2 év alatt tönkremegy.
2/4 anonim válasza:
7000 sok? Akkor mennyi a jó ár?
Ennyi nem sok főleg ha nem egy egyszezonos vacak. 5000 alatt sehol nem láttam még inget.
3/4 anonim válasza:
Egy egy tunikaruham 20 ezerbe kerül. Van olcsóbb is (10korul) de a kedvenc hordott ruháim mind drágábbak 7000 forintnál így számomra értelmetlen ez a dilemma.
4/4 anonim válasza:
7000?? Hol árulnak annyiért JÓ inget?
Én általában 20-30.000 között veszem az ingeimet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!