Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Pepco boltról vélemények?

Pepco boltról vélemények?

Figyelt kérdés
2016. ápr. 20. 19:22
 1/9 anonim ***** válasza:
58%
Ahhoz képest Hogy milyen olcsó,jó a minőség.Megéri benézni sokféle dolgot lehet ott kapni.:)
2016. ápr. 20. 21:24
 2/9 anonim ***** válasza:
66%
Szerintem is jó! Nem is a ruhák, hanem a többi lakberendési, dekorcucc ami szuper szerintem.
2016. ápr. 21. 00:11
 3/9 anonim ***** válasza:
87%

ruhát semmiképp ne vegyél ott

amikor ott dolgoztam naponta hordták vissza a ruhákat, mert a varrásnál felszakadt, mosás után kinyúltak, a kabátok, pulóverek cipzárjai szétmentek egy-két használat után, a cipők talpai egy-két hét után leváltak

nagyon durva volt; naponta több tucat ruhának visszakérték a pénzét vagy cserélték az árut, mert garancia viszont van rájuk

dekor cuccokat viszont érdemes vásárolni, mert nagyon jó árban vannak; például a szobai, kerámia díszek és a konyhai kiegészítő eszközök; azokról tényleg semmi rosszat nem tudok mondani, de textíliát, ruhát semmi pénzért nem éri meg ott vásárolni...

2016. ápr. 21. 11:59
 4/9 anonim ***** válasza:
89%

Én vettem ott pár ruhát. 80%-uk lyukas volt a varrásnál (nem vettem észre a boltban), vagy 1 használat után vált szét, mert szinte alig, vagy semmi anyagot nem hagynak amikor összevarrják. Jól meg kell nézni és lehet jót kifogni.

A dekor cuccok tényleg jók.

2016. ápr. 21. 13:46
 5/9 anonim ***** válasza:
Ki lehet fogni 1-2 jó cuccot ;)
2016. ápr. 22. 20:12
 6/9 anonim ***** válasza:
82%

Lakberendezési részlege:olcsó, szép dolgok vannak, sok olyan ami máshol nincs.

Ruhanemű:olcsó, de elég gagyik.Műszálas a 90%-a.

2016. máj. 31. 11:31
 7/9 anonim ***** válasza:
36%

Pontozzatok le nyugodtan de én utálom.

Régen egy szuper bolt volt most meg egy💩

Lehet hogy rosszkor megyunk fogalmam nincs ,mikor a rokonom hozott onnan ruhákat azok jók voltak meg minden ,de mikor mi megyünk semmit nem találunk csak gyerekes mickey egeres cuccokat..

Pár holmit tudtunk venni és komolyan mondom bemegyünk mégegyszer mert nagyon kiváncsi vagyok hogy nálunk ez a pepco ténlyeg ilyen💩 vagy más..

2020. aug. 26. 10:20
 8/9 anonim válasza:
Várpalotai pepcoban szoktam vásárolni, nekem eddig minőségi ruhák voltak, de megkell nézni mit veszel.
2020. aug. 28. 15:00
 9/9 anonim ***** válasza:
A celli pepco nagyon rossz
2020. aug. 28. 16:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!