Konzolok Szervize boltról vélemények?
Figyelt kérdés
Szeretnék vásárolni egy konzolt,de nem tudom mennyire megbízhatóak.2012. nov. 7. 11:36
1/2 anonim válasza:
Én így vásárlás szempontjából nem értek hozzá annyira, de javíttattam már náluk konzolt a slim ps2-met és nagyon jó munkát végeztek, le a kalappal velük, hamar megvoltak vele, nem is volt drága, csak az anyagárat meg valamennyi munkadíjat kellett kifizetnem ami azthiszem 3000 körül volt. Vásárolni alkatrészt ott érdemes, konzolból szerintem újat kellene venni, mert a használt konzolokat sehol nem éri meg, mert kitudja milyen bajuk van, és lehet pár hónap után küldheted vissza hogy csinálják meg. Egy haverom vett már használtan ps2-öt igaz nem náluk hanem máshol 3 hónap bolti garanciát adtak rá, ami azt jelentette ha gond van vele akkor ingyen megcsinálják, de miverl neki 4 hónap után halt meg az olvasó feje így fizetnie kellett majdnem ugyanannyit amennyiért megvette használtan. 10 ezerért vette 8 ezret fizetett a javításért, nem volt jó felküldte a konzolok szervizébe, egy ismerősével ott 10 perc alatt rendberakták 2 ezerért. Szóval érdemes oda menni, de ne használtat vegyél szerintem.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi a választ!Új gépet is lehet tőlük venni,én is azt akarok,használtat semmiképp.
2012. nov. 7. 12:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!