A cicanaci még divat? Vagy már abszolút nem hordjátok?
Figyelt kérdés
2016. ápr. 18. 21:21
21/22 anonim válasza:
Szerintem minden formájában gusztustalan, csak tesire hordok combközépig érőt.
22/22 anonim válasza:
Látom most kiemelted a kérdésedet.
21 vagyok, általában csak cicanacit hordok. Nyilván nem az átlátszó vékony pamut fajtát, hanem igényeset, vastagat. Nem is tudom, ki hord olyanokat, mint amiket linkeltek minden ilyen kérdéshez, soha nem láttam még élőben átlátszó bugyit/betétet. A tevepata meg nem a nadrág hibája, bármit fel tudsz húzni a nyakadig, hogy legyen.
Kicsit már fárasztó ez a cicanaci lejárató kampány, túltoltátok, lányok.
Hogy ténylegesen válaszoljak is, nem, már nem igazán divat, ettől függetlenül a pasiknak még mindig tetszik, illetve nekem is. (El tudom képzelni, hogy van még pár lány, akiknek szintén.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!