A cicanaci még divat? Vagy már abszolút nem hordjátok?
A fèrfiak szerint is bejövös...
:D ennyi
lehet én mozgok rossz körökben, de egy ismerősömet sem szoktam cicanadrágban látni. szerintem sem utcai viselet.
jó, el kell ismerni női szemmel is, hogy akinek jó alakja van, az jól néz ki cicanaciban is. ezt nem vitatom. de a legtöbb cicanaci olyan vékony,hogy átlátszik az egész bugyi meg akár a betét is. az meg már az undorító kategória.
szóval nem maga a cicanadrág a gáz,hanem ha megveszi a legolcsóbbat az ember, ami olyan mint egy harisnya..
vannak jobb anyagból készültek, akár a bőr hatásúak is, amik nem látszódnak ,ízlésesebbek. vagy pl az f&f-ben is lehet kapni olyat, ami fekete, teljesen testhez simuló, csak belebújós, nincsen rajta cipzár sem. mégis olyan anyaga van, mint egy nadrágnak. ugynaúgy kiadja a szép alakot, de nem tesz nevetségessé.
amúgy nekem is vannak olcsó cicanacijaim,de azokat otthonra hordom, a párom nagy örömére,szereti nagyon. de ő is megmondta,hogy ezeket utcára ne.(tudom magamtól is)
hoztam pár képet,hogy tudjátok miről beszélek:
[link] (bár a bal alsó sarok szerintem nem gáz)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!