Szerintetek ciki 18 éves fiúként végigsétálni a városon öltönyben egy alkalom miatt?
Figyelt kérdés
öltöny, zakó, város, ciki, emberek2016. ápr. 18. 20:53
1/7 anonim válasza:
Nem ciki, de meg fogsz rohadni (bár úgy tűnik, a héten pont nem :D )
2/7 anonim válasza:
Miért lenne ciki? Ha egy normális öltönyről van szó abban minden pasi jól néz ki.
3/7 anonim válasza:
Miért lenne ciki? Nem értem. Elegáns alkalomra öltöny kell egy férfinak, ugyanúgy, ahogy koktéruha kell egy nőnek. Abban talán ciki sétálni? Egy csomó férfi jár dolgozni is öltönyben.
4/7 anonim válasza:
Milyen öltöny? Ha ilyen tesco-ba kapható vagy érettségin felvett öltöny akkor ciki. Ha igényes (ez megoldható 40 ezer forinttól) akkor már elegáns és feltűnő.
5/7 anonim válasza:
Téged se az eszedért fognak szeretni, azt már most látom!
Megmondanád őszintén, hogy mi a ciki egy elegáns öltönyben?
Vagy szerinted ciki így kimenni az utcára? Agyilag még nagyon gyerek vagy még, ez a kérdésedből is látszik!
6/7 anonim válasza:
Egyáltalán nem, én odavagyok érte :D
17/L
7/7 anonim válasza:
Egyáltalán nem az. Megértelek, mert én is utálok öltönyt hordani, de bizonyos alkalmaknak igenis meg kell adni a módját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!