Mi a véleményed az ilyen rövidnadrágról fiúkon?
2016. ápr. 18. 16:21
11/18 anonim válasza:
Gondoltam, hogy sztreccses. :) Én is szeretem a skinny sztreccsfarmerokat, mert kiemeli az alakot, közben pedig szuper kényelmes, mert enged az anyag ahol kell. :)
12/18 anonim válasza:
Szerintem full homáros. Bocsi, de a véleményem kérdezted és nekem ez a véleményem.
De ha te jól érzed megad benne, hordjad nyugodtan, mert az a lényeg.
14/18 anonim válasza:
Meg kulfoldrol is hozzaszoltak! De jooo...
15/18 anonim válasza:
Ó ember... 14-es, vagy fél percig törtem a fejem, hogy honnan tudod, hogy külföldről írtam 😂 Aztán rájöttem. Az egyébként egy Tomboy szám címe, azért írtam "külföldiül".
16/18 anonim válasza:
Tényleg elég csajos fazon... :D
17/18 anonim válasza:
Az ecélbetétes bakancs kislányokon meg nagyon pasis és ezáltal búzás.
18/18 Csupasz makk válasza:
Nyáron a nagy melegben én is hasonlóan rövid shortot hordok. A 80-as évek végéig természetes volt, hogy kánikulában a férfiak is ilyen rövid nadrágban voltak. Ha a lányok viselhetnek ennyire rövidet, akkor a férfiak miért ne viselhetnének? Viszont a cipõ egyáltalán nem illik hozzá. Ha már ilyen rövid gatyát viselsz, jobb lenne, ha szandált vennél hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!