Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ilyen sort fiúkon?

Ilyen sort fiúkon?

Figyelt kérdés
[link]
2015. nov. 21. 23:08
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
15%
Inkább ne...
2015. nov. 21. 23:14
 2/25 anonim ***** válasza:
15%
Irtó gáz.
2015. nov. 21. 23:23
 3/25 anonim ***** válasza:
36%
ha azt akarod, hogy valamit betegyenek neked, akkor pont jó.
2015. nov. 21. 23:24
 4/25 anonim ***** válasza:
32%
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
2015. nov. 21. 23:47
 5/25 anonim ***** válasza:
55%

En nem ertem miert lett ennyire erkolcsos itt mindenki ?!

Egy ferfinek miert kell belerohasztani a shegget a terdigero szharokba es miert kell lesult vadlival viszont feher combokkal rohangalni a sok erkolcsos hiu fhasz kedveert??

A barnulasi szinkulombsegek mar nem gazak?.

Szerintem nyugodtan hordjad kerdezo en is ilyet viselek,mondjuk en 19 ev testepites miatt szeretem mutogatni izzadasom gyumolcset....

2015. nov. 22. 11:26
 6/25 anonim ***** válasza:
45%

ennek semmi köze az erkölcshöz, inkább a jóízléshez. ez a 'short' kb akkora, mint egy franciabugyi, ráadásul még szűk is. egyszerűen undorító egy fiún.

megnyngodhatsz, egy ilyen 10-20 centivel hosszabb nadrágban sem lesz jobban meleged és mégis normálisan fogsz kinézni, nem úgy, mint valami férfiprosti: [link]

barnulni meg nem az utcán kell, hanem strandon. meg ennyi erővel akkor járj meztelenül, hogy mindenhol ugyanolyan barna legyél, nem? pf

2015. nov. 22. 11:37
 7/25 anonim ***** válasza:
12%
Nem értem miért télen kérdezed, vagy trópusokon nyaralsz? Amúgy meg kit érdekel ha nem tetszik valakinek, az ő baja, fogalmam sincs mit kell ezen vagy más nadrágon hisztizni, te döntésed ha másoknak akarsz megfelelni, akkor se tudsz mindenkit megkérdezni, mert képtelenség. Itt meg többségben vannak az ultra konzervatív beszűkülten gondolkodók, akik mindent fikáznak, ami eltér vagy SZERINTÜK gáz.
2015. nov. 22. 13:03
 8/25 anonim ***** válasza:
33%

6-os!

Es mi a helyzet a pitcsakkal az o viseletuk nem izlestelen mert rajuk vered otthon gondolom...

Naluk ez mar helyenvalo ugye?

Elarulom a 60-as evekbe ilyen volt a ferfi rovid nadrag es csak most tort be ez az ugynevezett erkolcsosseg ,hogy egy fiunak mindent el kell meg nyaron is fedni egy nonek meg a fel melle is kint lehet mondjuk egy dijattadason.

Erdekes,hogy dugashoz nem kell fent hagyni valamit csupan azert mert fiunak szulettem...

2015. nov. 22. 14:24
 9/25 anonim ***** válasza:
74%

8-asnak:

biztos, hogy nem verem rájuk, mivel én is lány vagyok. mondtam már, hogy nem erkölcsösség, hanem inkább jóízlés kérdése a dolog. lányként én sem hordok olyan nadrágot, amiből a seggem kilóg, mert egyszerűen közönséges, elég szomorú, hogy egyes nőtársaim mindenüket kiteszik. nem kell zsákban járnia senkinek, se fiúknak, se lányoknak, de azért van egy határ, ami már mindkét nemnél gáz. az meg nem érdekel, mi volt a '60-as években, most 2015 van, helló.

2015. nov. 22. 14:40
 10/25 anonim ***** válasza:
21%

Azert,hogy mi a jo izles azt szerintem nektek kene atvenni kislany!

A ti oltozkodesetekbe tobb kivetnivalo van mint a mienkbe!

Pl.: nyaron a leggings nadragkent hordasa ami belevag elol eshatul!

Enyhen visszataszito..

2015. nov. 22. 14:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!