Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ilyen sort fiúkon?

Ilyen sort fiúkon?

Figyelt kérdés
[link]
2015. nov. 21. 23:08
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
58%
hát ezzel egyetértek. de honnan tudod, hogy én hogyan öltözködöm? nem lóg ki semmim, nem hordok melltartót topként vagy bugyit nadrágként.. szóval személy szerint nekem nincs szükségem öltözködési tippekre, köszi. a többiekkel nem tudok mit kezdeni.
2015. nov. 22. 15:03
 12/25 anonim ***** válasza:
41%
Akkor ha jo izles remenyeben ne vegye fel ezt a gatyat egy fiu,azt talan megtudnad valaszolni,hogy a strandon miert van a sok agyhalott terdig vagy inkabb ala ero boszaru szharba ami ha vizes lesz meg kijonni is nehezukre esuk benne?
2015. nov. 22. 15:26
 13/25 anonim ***** válasza:
62%
hát ezt talán tőlük kéne megkérdezni...
2015. nov. 22. 16:13
 14/25 anonim ***** válasza:
27%
Pedig te olyan okosnak tuntel,de csalodnom kell...
2015. nov. 23. 11:43
 15/25 anonim ***** válasza:
46%
sajnálom:((( mindent én se tudhatok..
2015. nov. 23. 19:10
 16/25 A kérdező kommentje:
OP vagyok, szerintem #11-#13-#15 szerzője szerintem (többnyire, kivéve a férfiprostizás) teljesen kultúráltan nyilvánult meg, nincs itt semmiféle butaságról szó. Az, hogy nem mindenben értünk egyet, már más kérdés. A képen sehol semmi nem lóg ki, az meg, hogy szokatlanul rövid, még nem tesz senkit sem prostivá. (De nem vettem mellre :) ).
2015. nov. 23. 19:52
 17/25 anonim ***** válasza:
8%

Nem árt ha tisztába tesszük már a dolgot, el kell olvasni miről van szó, ha férfi felvesz nőknek tulajdonított holmit,de szerencsére az emberek nagyobb része nem furcsállja ezt, ha felveszek vagy valaki leggingst vagy latexes nadrágot,vagy sort nacit mert ez a cross-dressing lényege, a másik nem ruháját kedvtelésből vagy praktikumból hordani.

[link]

2015. nov. 24. 18:13
 18/25 anonim ***** válasza:
23%
De a short nem noi ruha ,van ferfibe is.
2015. nov. 24. 20:31
 19/25 anonim ***** válasza:
54%
Akkor meg,mit kell ezen szörnyülködni, meg homisnak beállítani, épp olvastam Hamiltont, hogy mondta mennyi focista hord sortot, akkor ha nekik lehet, akkor miért ne? Nekem inkább az a fura, hogy novemberben kérdezi valaki. Igaz én alapból nem hordok ilyent, normál rövidnadrágot is csak nylonharisnyával hordtam.
2015. nov. 24. 20:48
 20/25 anonim ***** válasza:
Engem bolondnak néznek ha népviseletbe járok, az ilyen meg menő???????? Milyen elcseszett világban élünk???
2015. dec. 25. 20:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!