Melltartóméret?
Figyelt kérdés
Mellbőség 78-79 cm, körméret 68 cm. Ez milyen méret?2016. ápr. 17. 17:07
2/12 A kérdező kommentje:
De nekem a 70B-s is szűk volt, meg már próbáltam A-st is, az is. :(
2016. ápr. 17. 17:47
4/12 A kérdező kommentje:
Most mértem le, de eddig 75B-st hordtam, mert az volt a legideálisabb próbánál.
2016. ápr. 17. 17:49
5/12 A kérdező kommentje:
Mert mikor legelőször próbáltam A-t, nagyon szűk volt es emiatt nem is próbáltam múltkor, mikor vettünk, csak B-t.
2016. ápr. 17. 17:51
6/12 anonim válasza:
"Szűk volt" - oké, de hol volt szűk?
7/12 A kérdező kommentje:
Mindenhol. Nem néztem egyébként pontosan mekkora volt, csak azt, hogy A-s.
2016. ápr. 17. 18:04
8/12 anonim válasza:
1. vagyok.
Akkor ne foglalkozz azzal, hogy a táblázat szerint mekkora kell, mell formától, elhelyezkedéstől is függ. (Barátnőmnek is a táblázat szerint 80B kéne, mert centiben nem sok, de nagy, szélesen elterülő mellei vannak, a 85C, ami jó neki.)
Egy a lényeg, próba nélkül sose vegyél melltartót.
9/12 A kérdező kommentje:
Nem nagyon akartam vele foglalkozni, csak most azért bizonytalanodtam el, mert az ujjatlan felsőmet állandóan fel kell húzogatnom, hogy ne látszódjon ki a melltartó. Fogalmam sincs a felső miatt van, vagy pedig a melltartó rossz. :(
2016. ápr. 17. 18:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!