Két melltartóméret között vagyok, mit csináljak?
A 80C kosara nem "valamivel kisebb", hanem egy teljes kosármérettel kisebb, akkora mint a 85B-nek.
Kérdező: próbálj más márkát vagy fazont, a méretezés egyáltalán nem egységes, sokszor márkán belül is lehet eltérés. Próbakor is állítsd be a vállpántot a megfelelő méretre. A szivacsos kosarak nagy előnye hogy nem látszanak át, viszont teljesen rugalmatlanok, pontosan kell méretet választani. Régebben könnyen lehetett elasztikus csipke melltartót kapni, ami pl a két mell közti különbséget is könnyebben kezelte, ma már ezek elég ritkák.
Nagyon sok fajtát próbáltam már több helyen is, és egyik sem volt "pont jó", de azért köszi.
Utolsó, örülj neki, hogy neked nincsenek ilyen nehéz problémáid :D
Nekem másmilyenek vannak.
Most is mellek között vagyok szerintem, csak más-más tulajok mellei közt és sok-sok méternyi távolságban azoktól, de jobb szeretek közvetlenül mellek közt lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!