Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Két melltartóméret között...

Két melltartóméret között vagyok, mit csináljak?

Figyelt kérdés
Eddig C kosarasat hordtam, de most fogytam, így elég lenne a B is, viszont az kicsit kicsi, a C meg már nagyon nagy. Mit tudnék csinálni, hogy legalább a B kosarasba beleférjek? :D
2016. márc. 31. 16:49
 1/5 anonim ***** válasza:
Próbálj fel több félét, több boltban mivel nem egyeznek mindenhol a méretek. Vagy a számon változtass, pl egy 80C-s melltartó kosara valamivel kisebb mint egy 85C-s melltartóé.
2016. márc. 31. 16:52
 2/5 anonim ***** válasza:

A 80C kosara nem "valamivel kisebb", hanem egy teljes kosármérettel kisebb, akkora mint a 85B-nek.

Kérdező: próbálj más márkát vagy fazont, a méretezés egyáltalán nem egységes, sokszor márkán belül is lehet eltérés. Próbakor is állítsd be a vállpántot a megfelelő méretre. A szivacsos kosarak nagy előnye hogy nem látszanak át, viszont teljesen rugalmatlanok, pontosan kell méretet választani. Régebben könnyen lehetett elasztikus csipke melltartót kapni, ami pl a két mell közti különbséget is könnyebben kezelte, ma már ezek elég ritkák.

2016. márc. 31. 16:57
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem tudom, sosem voltam két melltartó méret közt. Inkább mellek közt szeretek szeretek lenni.
2016. ápr. 1. 12:16
 4/5 A kérdező kommentje:

Nagyon sok fajtát próbáltam már több helyen is, és egyik sem volt "pont jó", de azért köszi.

Utolsó, örülj neki, hogy neked nincsenek ilyen nehéz problémáid :D

2016. ápr. 1. 21:17
 5/5 anonim ***** válasza:

Nekem másmilyenek vannak.

Most is mellek között vagyok szerintem, csak más-más tulajok mellei közt és sok-sok méternyi távolságban azoktól, de jobb szeretek közvetlenül mellek közt lenni.

2016. ápr. 1. 22:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!