Milyen ruhát vagyek fel a fotózásra?
Figyelt kérdés
Az iskolámnak lesz egy újsága és az igazgató szeretné ,hogy legyen rólam egy kép benne(mert első lettem egy versenyen).Jól akarok kinézni,mert ezt mindenki látja és sokáig megmard.Segítsetek légyszi!13éves lány vagyok ,alacsony ,barna hajú,szemüveges.(remélem ez segít)2016. ápr. 17. 14:54
1/2 anonim válasza:
Azt a kedvenc ruhádat amiben szeretsz be menni a suliba. Nem kell ezt túl agyalnod.
2/2 anonim válasza:
Ők készítik rólad a képet vagy neked kell bevinni?
Én jó párszor szerepeltem suliújságban szintén versenyek miatt és ha kép kellett, mindig kérték, hogy előre néző, semleges hátterű kép legyen nem túlzottan mintás felsővel.
Ha ők csinálták, akkor egy szürke háttér előtt kellett, általában a suli egyenruhájában, ha vittem, akkor a fenti. Ja és vidd az oklevelet vagy érmet, amit kaptál, mert gyakran szeretnék, ha azzal lennél a képen. Én személy szerint ki nem állhatom az ilyet de az igazgató mindig ragaszkodott hozzá. Rá is kérdezhetsz, ha jó fej a diri.
Ja és ne csinálj feltűnő frizurát vagy sminket a képre. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!