Kastély, romkastély, kúria helyek olcsón/vagy ingyen fotózásra?
Figyelt kérdés
Tudtuk nekünk mondani helyet, ahol olcsón meg tudnánk úszni egy modell fotózást Pest-Hatvan körül, vagy nem messze onnan? A modell báli ruhában van, ezért kéne ilyen helyszín.2014. jún. 24. 14:35
3/8 anonim válasza:
[link] ami még eszembe jutott Pécel, Tarnaméra, Parádsasvár, Acsaújlak, Nézsa
4/8 A kérdező kommentje:
Tóalmáson csak esküvői fotókat engednek,minket nem, Tura volt az eredeti terv, de 35.000 feletti árat akartak mondani, és az a hétvége nem is jó nekik :(
2014. jún. 24. 17:19
5/8 anonim válasza:
Akkor a turai árak durván megugrottak, ismerősök voltak ott fotózni többször is, nem nagyon faggattam őket de az anyagi helyzetüket ismerve ennyit biztos nem fizettek. Sziráki kastély parkjában szerintem ingyen fotóztak.
6/8 A kérdező kommentje:
Ne is tudd... most kaptam meg a Turai árajánlatot, 85.000+áfa/3 óra :/ A Sziráki park része is szép :) Csak attól félek,hogy ha odakerülök báli ruhában, ne kergessenek el :D
2014. jún. 25. 00:52
7/8 anonim válasza:
Bár segíteni sajnos nem tudok, megkérhetlek, hogy írd majd le, ha találtatok helyszínt? Én is hasonló fotózáshoz keresek valami illő helyet (bár nekem még nagyon a jövő zenéje a dolog sajnos). :)
8/8 anonim válasza:
Zsámbék, Alcsútdoboz(arborétum)?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!