A fürdőben rendes boxerben lehet fürdeni vagy ott tarzozkodni?
Miert szeretnel rendes boxerben maradni? Neked is kenyelmetlen lenne (szerintem). Nem is lattam meg olyan embert...
Amugy szerintem szolnanak erte, mivel mi egyszer voltunk strandon, ahol a rokon kisgyereken csak kisbugyi volt.. "Ide kell furdoruha" cimmel
Nem lehet.
Ha a golyóidat akarod mutogatni akkor menj nudista strandra. De a szimpla pamutfehérnemű nem arra lett kitalálva, hogy abban fürödjön az ember. Amint víz éri átlátszó lesz.
Alsogatyaba???
Van furdeshez furdobaci is ha nem tudnad!
TUDOM HOGY VAN.
És ha átlátszo lesz az baj?
Közszeméremsértés, exhibicionizmus. A nem otthon, vagy arra kijelölt helyen minimum megkérnek arra, hogy öltözz fel rendesen, esetleg kiraknak, ha pedig makacs vagy vagy szemérmesebb a csapat még rendőrt is hívhatnak.
Plusz mindenki összesúg majd a bunkó paraszt háta mögött, esetleg egy egybenyakú kisgyerekes izom Tibi a földbe egyenget amiért a gyereke előtt mutogatod magad.
A te döntésed, hogy neked melyik a baj...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!