Lányok! Titeket zavarna, ha egy butikban az eladó megmondaná a véleményét?
Délelőtt bementem egy butikba és felpróbáltam egy szoknyát. Nézegettem magam a tükörbe, kikértem a tesóm véleményét, hogy hogy áll és igazából közös nevezőre jutottunk, hogy nem igazán áll jó. Mire az eladónő azt mondta, hogy ha a helyembe lenne, ő se venné meg, mert szerinte se áll jól. És ezt így tovább fokozta. Picit tolakodónak gondoltam (mivel nem kértem ki a véleményét), de ugyanakkor jónak is, mert legalább nem akarja, hogy olyat vegyek, amit később megbánok.
Számotokra milyen egy jó ruhabolti eladó? Mondja el a véleményét vagy inkább maradjon csendben?
Én csak azt utálom,ha megkérdezi h mit keresek.altalaban nezelodom,ha kell a segitsege,szolok.
De ha megmondana a velemenyet a ruharol,az vegulis nem baj. Ha azt mondja nem all jol,akkor meg oszinte,latszik h nem ramtukmalni akarja mindenaron.
Engem is idegesit mikor odajon es kerdezget:D
Ma nekem is beszolt a kiscsaj:D
Akkor zavarna, ha nem kérdezném.
De egyébként ajánlott mást? Mert stylist vagyok, nekünk úgy tanították, hogy ne legyél bunkó, ha megmondod, hogy mi nem áll jól, sorold fel, hogy mi az, ami jó lenne.
Engem nem zavar. A vásárlás extázisában sokszor megveszek olyasmit, ami igazából nem ideális számomra. Jó ha van valaki, aki lebeszél, ha kell. Persze nem mindegy mennyire tolakodó egy eladó, de egy kis vélemény még jól is jöhet.
A levi's-ben találkoztam múltkor nagyon jófej eladóval, aki nem, hogy csak segített, de még ajánlott olyat is ami jobban állna.
Én nem örülnék, eleve nem szeretek ilyen kis ruhaboltokban vásárolni, mert idegesít, hogy az eladó egyből odajön hozzám.
Volt olyan aki mindig meg akarta nézni amit felpróbálok, és ráadásul éppen fürdőruhát próbáltam, és fürdőruhában is meg kellett mutatnom magam, pedig elég szégyellős vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!