Mit vegyek fel színházba?
Penteken a sulimmal szinhazba megyunk, de nem tudom, hogy mit vegyel fel.A baratnoim mind ilyen elegans szoknya-bluz kombinacioban jonnek, de en nem szoktam elegansan oltozkodni:D Egyetlenegy fekete szoknyam van, ahhoz meg nem illik egyik felsom sem(bluzom is csak a ballagasi van, ammi egy egyszeru fejher ing-bluz).
En arra gondoltam, hogy egy egyberuhaban megyek(felso resze fekete, kozepen egy piros kis ov, alol feher es fekete pottyos, terd fole er, es nem szuk, hanem ilyen kis lenge), es egy fekete lapos szandal. Szerintetek ez jo lesz? :)
egy színházba illik kiöltözni elegánsba :)
szerintem kövesd a barátnőid stílusát
jó lesz az az egyszerű fehér blúzod és a fekete szoknya
nem páwa 17/f
Én amikor színházba megyek,akkor általában egy szűk fekete nadrágot,fekete balerinát és egy elegánsabb felsőt/blúzt szoktam felvenni.
Elég fiús a stílusom,így nálam a szoknya teljesen kizárt.
Egyébként annyira azért nem szoktak kiöltözni a színházba,szóval szerintem amíg nem szakadt farmerba mész addig bármi jó.
18/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!