Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Tudom hogymár sokszor ki...

Tudom hogymár sokszor ki irtam de nem kaptam rá használható választ. Hogy mondjam el anyukámnak hogy meltartót akarok hordani? Topot és sportmeltartót hordok.7. -es vagok! 13/L

Figyelt kérdés

#anya #melltartó #mongyam el
2016. ápr. 12. 20:05
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
0%

Te igy jartal...

Nem mindenkinel valik be!

Amugy ha nalad sem attol meg nem hulyeseg amit irtam mert a gravitacio sem az!

2016. ápr. 13. 13:12
 12/22 anonim ***** válasza:
94%

Kedves előző, de igen, hülyeség, amit írtál... Láttál már afrikai bennszülött nőket?

A kérdezőnek: ha nem mered elmondani neki, akkor vegyél magadnak, én azt csináltam :)

2016. ápr. 13. 13:31
 13/22 A kérdező kommentje:
de hogy ha nem tudom hogy mekkora kell?
2016. ápr. 13. 13:42
 14/22 anonim ***** válasza:
91%
Felpróbálod.
2016. ápr. 13. 15:31
 15/22 anonim ***** válasza:
0%

12!

Igen lattam!

Es a felesegemet is latom mindennap!

Szerinted az ujjambol szoptam a valaszt??

De nyilvan hulye vagyok, mar megszoktam itt az okosok gyulekezeteben...

2016. ápr. 13. 15:46
 16/22 ~OnLány~ ***** válasza:
93%
A A a legkisebb,szerintem nem olyan nagyok a melleid,próbáld először azokat.Ha nem jó,akkor kicsit nagyobbat. Vagy kérd az eladók segítségét,azért vannak ott és ők is nők/lányok,nem kell szégyenkezned sem. :)
2016. ápr. 13. 15:53
 17/22 anonim ***** válasza:
92%

Az, hogy a feleségednek feszesek a mellei, szimplán genetika, de általánosságban elmondható, hogy a mell súlya húzza a bőrt és a szöveteket, melyek ezáltal megnyúlnak. Mellesleg a női mell nem izomból áll.Biológia.

És a véleményem nem azt jeleni, hogy a sajátomról beszélek...

2016. ápr. 13. 18:45
 18/22 anonim ***** válasza:
11%

Megis van a noknek mellizom erosito torna vajon miert...?

Es nem csak a felesegemrol tudok hanem a barati koromben is vannak nok hasonlo adottsagokkal esxnem hinnem,hogy mindenkinilyen frappans genetikavalmrendelkezik!

De nekem nem a meggyozes a feladatom,csupan egy tapasztalatot osztottam meg!

Tovabb nem erdekelnek az ellenerveid....

2016. ápr. 13. 19:29
 19/22 anonim ***** válasza:
91%

18as, olvass utána a mell anatómiájának kérlek :D

orvostanhallgató vagyok, de mondom, ha nekem nem hiszel, olvass utána. sehol nem fogsz olyan baromságot olvasni, hogy a mellet izmok tartják.

bizony olyan szalagok tartják, amik a gravitációnak köszönhetően idővel megnyúlnak, és ezzel semmit nem lehet kezdeni a melltartó használatán kívül. egyébként pont ezért baromságok ezek a "melltornák"

2016. ápr. 16. 16:49
 20/22 anonim ***** válasza:
0%

Nem olvasok utanna mert az irodalomban is tevedhetnek,nemhogy te!

En az ismerosem es a rokonsag "kezzelfoghato" bizonyitekara hagyatkozom,ill. A konditeremben a lanyoknak vajon miert van MELLIZOM nevezetu gyakorlatuk??

Ha valaki leall velem vitatkozni valamilyen temaban akkor erdekesmod a temaval kapcsolatos munkat uz!

Kisse mar unalmas az osszefugges...

2016. ápr. 16. 20:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!