Tudom hogymár sokszor ki irtam de nem kaptam rá használható választ. Hogy mondjam el anyukámnak hogy meltartót akarok hordani? Topot és sportmeltartót hordok.7. -es vagok! 13/L
Te igy jartal...
Nem mindenkinel valik be!
Amugy ha nalad sem attol meg nem hulyeseg amit irtam mert a gravitacio sem az!
Kedves előző, de igen, hülyeség, amit írtál... Láttál már afrikai bennszülött nőket?
A kérdezőnek: ha nem mered elmondani neki, akkor vegyél magadnak, én azt csináltam :)
12!
Igen lattam!
Es a felesegemet is latom mindennap!
Szerinted az ujjambol szoptam a valaszt??
De nyilvan hulye vagyok, mar megszoktam itt az okosok gyulekezeteben...
Az, hogy a feleségednek feszesek a mellei, szimplán genetika, de általánosságban elmondható, hogy a mell súlya húzza a bőrt és a szöveteket, melyek ezáltal megnyúlnak. Mellesleg a női mell nem izomból áll.Biológia.
És a véleményem nem azt jeleni, hogy a sajátomról beszélek...
Megis van a noknek mellizom erosito torna vajon miert...?
Es nem csak a felesegemrol tudok hanem a barati koromben is vannak nok hasonlo adottsagokkal esxnem hinnem,hogy mindenkinilyen frappans genetikavalmrendelkezik!
De nekem nem a meggyozes a feladatom,csupan egy tapasztalatot osztottam meg!
Tovabb nem erdekelnek az ellenerveid....
18as, olvass utána a mell anatómiájának kérlek :D
orvostanhallgató vagyok, de mondom, ha nekem nem hiszel, olvass utána. sehol nem fogsz olyan baromságot olvasni, hogy a mellet izmok tartják.
bizony olyan szalagok tartják, amik a gravitációnak köszönhetően idővel megnyúlnak, és ezzel semmit nem lehet kezdeni a melltartó használatán kívül. egyébként pont ezért baromságok ezek a "melltornák"
Nem olvasok utanna mert az irodalomban is tevedhetnek,nemhogy te!
En az ismerosem es a rokonsag "kezzelfoghato" bizonyitekara hagyatkozom,ill. A konditeremben a lanyoknak vajon miert van MELLIZOM nevezetu gyakorlatuk??
Ha valaki leall velem vitatkozni valamilyen temaban akkor erdekesmod a temaval kapcsolatos munkat uz!
Kisse mar unalmas az osszefugges...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!