Bakancsosok! Melyik bakancs szellőzik a legjobban?
Figyelt kérdés
Nyàrra kène,a tornacipő nagyon szűk(14L vagyok 39 es a làbam , a fèrfi tornacipő ami jò hosszban nyomta a làbam,meg alapbòl bakis vagyok)Ùgy hallottam hogy a Steel szellősebb(15soros Shellym van)Mit ajànlotok,nagyon fontos.Csak azok irjanak akik normàl vàlaszt irnak.Köszönöm.2016. ápr. 11. 19:22
1/5 anonim válasza:
Egyik sem szellőzik jól, ami stílusban leginkább passzol nyárra az a magasabb szárú tornacsuka, pl. Conserve jó drága is, ha menőzni is kell.
2/5 A kérdező kommentje:
Converse-t pròbaltam,na az vègkèpp nem akart se felmenni,se lejönni a làbamròl
2016. ápr. 12. 05:47
3/5 anonim válasza:
EGyik sem szellős,legfeljebb nem rohad bele a lábad,ha izzadós tipus vagy. Én nyárra osztrák katonai bakancsot hordok,az kényelmes 45 fokig.
5/5 anonim válasza:
Persze,túrabakancsok nagyon kényelmesek nyárra. Acélbetétes is mehet nyárra,csak nem kell meghúzni a fűzőt,hanem az utolsó 3-4 sort szabadon hagyod és szellőzik valamennyit,egyébként aki gyapjúzoknit vagy gyapjú/pamut zoknit hord annak nem izzad a lába véleményem szerint. (Nekem sem izzad így)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!