Bakancsosok! Mit tegyek?
Szèles a làbam ezèrt is hordok bakancsot.(meg azèrt mert imàdom az egèszet)Most vettünk tornacipőt nyàrra mert 15soros Shelly`st nem hordhatok..Kicsi..szűk oldalt,meg megbàntam mert nekem bakancs ke vagy valami hasonlò..A 3.soros "bakin"gondolkozok de nem tudom..valami tanàcs,vagy baki màrkàk nagyon segitenènek..
Csak azok irjanak akik komolyan tudnak normàlis vàlaszt adni.
Fontos.
Nem írtad hogy ffi/nő, fiú/lány?
Nekem a Martens eléggé bejött, nekik vannak más fazonú cipőik is, mondjuk elég drágán. Öregesebb fazonú cipők is általában szélesebbek (Birkenstock, Rieker pl), de szintén drágák.
Ha használt cipőt próbálok, az szinte mindig jó széltében :). Pl Csóra.
Amennyiben a bakancsban meg tudod oldani a lábad szellőzését, hát ámen. Ha nem... tudod, milyen fájdalmas és büdös a lábgomba? Soha nem fogod tudni megszüntetni, ha kialakult. Nemcsak viszket, hanem melegben ég is, fájdalmas! Ha nincs rajtad egész nap még nyáron is... Van bakancsom, szeretem. De az egészségem fontosabb, mint hogy hogy nézek ki. Gondold át ezt az oldalát is. A lábgomba nem tetkó, ami tetszetős lehet és eltávolítható.
Szóval sok lehetőség közül választhatsz.
Bakancsot nyugodtan hordjad nyáron,gyapjú vagy pamut zoknival és ne húzd meg annyira a fűzőt. Jobb mintha egy fos sportcipőt hordanál,mert abba tényleg bele büdösödik.
Egy igazi bőr bakancsba hogyan büdösödne már bele a lábad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!