Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Bakancsosok! Mit tegyek?

Bakancsosok! Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Szèles a làbam ezèrt is hordok bakancsot.(meg azèrt mert imàdom az egèszet)Most vettünk tornacipőt nyàrra mert 15soros Shelly`st nem hordhatok..Kicsi..szűk oldalt,meg megbàntam mert nekem bakancs ke vagy valami hasonlò..A 3.soros "bakin"gondolkozok de nem tudom..valami tanàcs,vagy baki màrkàk nagyon segitenènek..

Csak azok irjanak akik komolyan tudnak normàlis vàlaszt adni.

Fontos.

2016. ápr. 11. 16:41
 1/9 anonim ***** válasza:

Nem írtad hogy ffi/nő, fiú/lány?

Nekem a Martens eléggé bejött, nekik vannak más fazonú cipőik is, mondjuk elég drágán. Öregesebb fazonú cipők is általában szélesebbek (Birkenstock, Rieker pl), de szintén drágák.

Ha használt cipőt próbálok, az szinte mindig jó széltében :). Pl Csóra.

2016. ápr. 11. 16:47
 2/9 anonim ***** válasza:
Nyárra nem jó a bakancs, én is ilyen voltam, nem akartam mást felvenni, de hülyeség, 1-2 év múlva majd rájössz. Azóta már régen szandált hordok nyáron, ezerszer jobb.
2016. ápr. 11. 16:50
 3/9 HaEv válasza:

Amennyiben a bakancsban meg tudod oldani a lábad szellőzését, hát ámen. Ha nem... tudod, milyen fájdalmas és büdös a lábgomba? Soha nem fogod tudni megszüntetni, ha kialakult. Nemcsak viszket, hanem melegben ég is, fájdalmas! Ha nincs rajtad egész nap még nyáron is... Van bakancsom, szeretem. De az egészségem fontosabb, mint hogy hogy nézek ki. Gondold át ezt az oldalát is. A lábgomba nem tetkó, ami tetszetős lehet és eltávolítható.

Szóval sok lehetőség közül választhatsz.

2016. ápr. 11. 16:54
 4/9 anonim ***** válasza:
Minek akarsz negyven fokban a tuzo napon kipallott labbal budos bakancsban lenni? Mindig mikor ranezek egy ilyen bakancsosra nyaron, hiaba all jol, egyszeruen latom a lelki szemeim elott hogy milyen pallott undorito a laba benne... fujj
2016. ápr. 12. 15:18
 5/9 anonim ***** válasza:

Bakancsot nyugodtan hordjad nyáron,gyapjú vagy pamut zoknival és ne húzd meg annyira a fűzőt. Jobb mintha egy fos sportcipőt hordanál,mert abba tényleg bele büdösödik.

Egy igazi bőr bakancsba hogyan büdösödne már bele a lábad?

2016. ápr. 12. 22:56
 6/9 anonim ***** válasza:
1 éve nyáron magyar határőr surranót hordtam és semmi,még szaga sem volt a lábamnak..
2016. ápr. 12. 22:58
 7/9 anonim ***** válasza:
Picit OFF, de elárulom a trükköt: reggel lábat mosol és beáztatod, végigmosod ecetes vízzel, 2 perc az egész. Délután még enni lehetne a zokniról, annyire helyreteszi a lábszagot :) Akinek van lábszaga, próbálja ki már holnap.
2016. ápr. 12. 23:01
 8/9 anonim ***** válasza:
1 éve nyáron magyar határőr surranót hordtam és semmi,még szaga sem volt a lábamnak..
2016. ápr. 12. 23:06
 9/9 HaEv válasza:
Ecetes víz?? Na ezt kipróbálom! Köszi a tippet. :)
2016. ápr. 14. 18:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!