BAKANCSOSOK! Ti hogy hordjátok a a bakancsot? Naciba betűrve vagy kiengedve, hogy rálógjon?
én elég duci vagyok, ezért nem áll jól a csőgatya, enyhén trapézt hordok, de nem tudom, hogy betűrjem-e. Félek, hogy hülyén néz ki a trapéz betűrve... 10 soros feketém van, kb 168 cm vagyok, ha ez segít valamit
+ hogy kell leápolni a bőrt? az ronda, mikor meg van törve?
szerintetek slamposan néz ki benne egy lány?
köszi!
14/l
Csőgatyát én sem hordok, bőszárút szoktam és nem, nem tűrem be. MInek ? :D 10 soros a bakancsom, ez bőven elég.
Ápolni ? Én csak azt tudom írni, amit én szoktam csinálni. Heti egyszer boxolok ( feketével természetesen). Majd fogok egy rongyot és kifényesítem. Ha szeretnék még plusz csillogást adni neki, akkor befújom szilikon sprével, akkor gyöngyörű tud lenni :)
Akárhogyan is vigyázol rá, akkor is be fog tőrni. Nem néz ki hülyén, ez ezzel jár. Sportcipő, csizma is betörik.
Ja és 164 centis tulajdonosa vagyok egy 10 soros Shellys-nek.
ui.: Szard már le, hogy ki mit gondol rólad ! HA tetszik, akkor viseld bátran.
Ugyan nem vagyok lány, és a divatot is leszarom, mármint úgy, hogy az sem érdekel, hogy mi az ellendivat. Én rá szoktam húzni a gatyámat, mert így jön természetesen.
Igen, a lánynak nem áll jól, pasinak is csak akkor, ha ténylegesen néz is ki valahogy hozzá, vagy melózik benne.
Szia!
Szerintem ha trapézfarmert hordasz,akkor ne tűrd be,elég érdekesen néz ki buggyos,gyűrött szárral (és szerintem nem is kényelmes). Én csőnadrágot hordok (nem divatolásból,csak ilyeneket kaptam,nincs pénzem egy normális szabású gatyóra) és betűröm,de néha meg ez is összegyűrődik és olyankor csúszkál,lötyög a bakancs,szóval nem túlzottan jó.
Én csak simán kiboxolni szoktam,de lehet hogy még szerzek emellé valami más ápolószert is (friss a bakancs,szeretném ha sokáig tartana:)
Szerintem ha jó ruhákkal hordod akkor nem leszel slampos. A magassarkút sokkal igénytelenebbül szokták néhányan hordani,egy bakancsos legalább vigyáz a lábbelijére és a bokája meg nem billeg ide-oda,szóval tuti hogy szebben jár.
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!