Jeggings mint nadrág?
Figyelt kérdés
Vettem egy jeggingset, hátul van két zsebe, elől nincs, de a varrások kb ugyanazok, mint a rendes farmernál. Az anyaga sztreccs, nem átlátszó, és mivel vékony alkat vagyok, nem vág be olyan helyeken, ahol nem kellene. Szerintem teljesen rendben van rövidebb felsővel is, mi a véleményetek? Vagy csak hosszítottal kellene ezt is?2016. ápr. 9. 22:07
2/7 anonim válasza:
A jeggings-t simán hordhatod rövidebb felsőkkel is,hiszen az nem átlátszó. :)
3/7 anonim válasza:
A jeggings az egy teljesen rendes nadrág, nem cicanadrág, egyszerűen csak sztreccses. Én szinte csak azt hordok, amikor hosszúnadrágot, farmert kell viselnem. Hordd úgy, ahogy egy rendes farmerral is tennéd. :)
4/7 Krisztike 95 válasza:
Szia.
Látnom kellene hogy áll rajtad.
Akkor tudnám megmondani a véleményem.
5/7 A kérdező kommentje:
Krisztike, jól áll rajtam. :) Nem az a kérdés, hogy áll, hanem illik-e így.
32 éves nő vagyok, férjjel, két kisgyerekkel. :D Ezt csak annak az embernek mondom, aki már a 4. levelet írta, hogy képet, képet. :D
A férjem és a kollégák szerint is oké úgy, de kíváncsi voltam a tinik véleményére is, azért kérdeztem meg itt.
Köszönöm még egyszer.
2016. ápr. 10. 21:03
7/7 A kérdező kommentje:
Az nem baj. Minden vélemény jöhet. :D
2016. ápr. 10. 23:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!