Ezekben a most divatos vászoncipőkben csak nekem lesz irtó büdös a lábam? Mit tegyek ellene?
Mezitláb hordod?
Ha nem akkor azért próbálj meg valami lábsprayt vagy hintőport.
Ha igen, akkor titokzokni.
Fiú vagy vagy lány? Mert nekem mezítláb és ilyen nejlonos titokzoknival büdös lesz mert nagyon beleizzad.
Hintőpor nekem nem jött be, lábspray-t használok, ezzel valamivel jobb a helyzet.
Teljesen mindegy, hogy kínai vagy márkás-e a cipő, ha valakinek izzadékony a lába->tapasztalat.
Kísérletezhetsz különböző lábspray-kel, szórhatsz hintőport vagy szódabikarbónát a cipőbe. De nézz utána neten, hogy milyen praktiák vannak még.
Ami nekem bevált: szódabikarbónás vízben szoktam áztatni a lábam, vagy szb-ás-vizes bőrradírral átszoktam dörzsölni a talpam. Állítólag szagtalanít és nem is izzad az ember, pont ezért jó hónaljra is, nekem bevált.
Illetve vettem olyan talpbetétet amiben nem kéne izzadnia, és úgy tűnik be is vált.
Jó persze minimálisan ezek mellett is lesz némi szaga a lábnak, de nem olyan intenzíven. És persze titokzokni vagy harisnyazokni ilyenkor sokat számít.
Hm, tessék?...
Amúgy köszi a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!