Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Melyik üzleteket ajánlanátok?

Melyik üzleteket ajánlanátok?

Figyelt kérdés
Sziasztok 24 éves vagyok és férfi ruházatot keresnék most tavaszra, inkább az elegánsabb kategóriában.Nagyvárosban élek úgyhogy bármilyen üzlet szóba jöhet.Köszönöm előre is a tippeket
2010. ápr. 5. 20:32
 1/6 anonim ***** válasza:

Szia.

Zara és a Bershka férfiosztálya. Szerintem nagyon csinos ruhák vannak, főleg a Zarában. Nem tudom számít- e az ár, de ha nem a legolcsóbb a cél, akkor ott mindenképpen nézz szét. Illetve még a H&M is nagyon jó, de nem a Divided, hanem a rendes férfi kollekció.

2010. ápr. 5. 20:34
 2/6 A kérdező kommentje:
A Zara és a Bershka az milyen árkategóriát képvisel?Gondolok itt nadrágra és felsőkre
2010. ápr. 5. 20:39
 3/6 anonim ***** válasza:
kb egy ár szint a kettő. az olyan közép kategória. kb gatya 10000ft felsők 3-4 ezerért (is)de persze innen határ a csillagos ég :)
2010. ápr. 5. 23:03
 4/6 anonim ***** válasza:

nehogy már a bershkát javasoljátok, az inkább a tizenéveseket célozza meg, és nem is elegánsabb kategória

akkor már inkább a marks&spencer

2010. ápr. 6. 20:04
 5/6 anonim ***** válasza:

A M&S a középkorúakban és az idősebb üzletembereknek való színvonal.

A Bershka fiatalos, és nagyon csinos, sportos és elegáns vonal. Természetesen nem mindegyik ruha, mert vannak tinis holmik is, de egy fiatal férfi nagyon ízlésesen fel tud onnan öltözni.

De ezért írtam a Zarat és a H&M-et, mert azok a tuti választás.

2010. ápr. 6. 20:45
 6/6 anonim ***** válasza:
A barátom a Springfieldet szereti nagyon, nem olyan olcsó de ott is vannak akciók.
2010. ápr. 6. 22:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!