érettségire topánka, saru, balerinacipő?
Figyelt kérdés
Egyszerűen nem érem jól magam magassarkúban, még nem találtam olyat ami kényelmes lenne! Fehér blúz+fekete szoknyában megyek, szerintetek topánka, vagy sarú hülyén nézne ki hozzá? főleg hogy nejlon harisnya lesz rajtam...? Nagyon gáz de szeretek "kényelmesen lenni" főleg hogy érettségin nem azon akarok gondolkozni hogy mindjárt besz@rok úgy fáj a lábam :D2016. ápr. 5. 23:02
11/13 anonim válasza:
Ahol sokat kell járkálni, ott tényleg kényelmetlen tud lenni a magassarkú, na de egy érettségi pont nem ilyen... Amíg az ember lánya ül egy asztalnál és ír, észre sem veszi, milyen sarkú cipő van rajta. Ha mégis kényelmetlen (mondjuk mert szűk, ami lapos cipővel ugyanúgy megeshet), akkor is bármikor kibújhatsz belőle, megmozgathatod a lábad, ahogy jól esik. Szóval én simán felvenném a magasat, nem aggódnék ezen.
12/13 anonim válasza:
Nálunk érettségin a lányok fele viszont magassarkúban volt.
13/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, találtam egy csinos kényelmes telitalpú cipőt, így a gond megoldva! :)
2016. ápr. 6. 19:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!