Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » érettségire topánka, saru,...

érettségire topánka, saru, balerinacipő?

Figyelt kérdés
Egyszerűen nem érem jól magam magassarkúban, még nem találtam olyat ami kényelmes lenne! Fehér blúz+fekete szoknyában megyek, szerintetek topánka, vagy sarú hülyén nézne ki hozzá? főleg hogy nejlon harisnya lesz rajtam...? Nagyon gáz de szeretek "kényelmesen lenni" főleg hogy érettségin nem azon akarok gondolkozni hogy mindjárt besz@rok úgy fáj a lábam :D

2016. ápr. 5. 23:02
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
36 fős osztályban érettségiztem 2011-ben, ebből 26 lány volt. Senki nem viselt magassarkút az érettségin. Egy (nem rikító színű) balerinacipő vagy egy elegánsabb saru is teljesen jó (persze azért ne strandpapucsban menj). Kényelmes cipőben menj, amiben jól érzed magad, és maximálisan a feladatodra tudsz koncentrálni, ne arra, hogy a cipő itt szorít, ott nyom. Ez kiemelten igaz a szóbeli érettségire, de az írásbelire is.
2016. ápr. 5. 23:13
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Egy fekete balerina vagy loafer tökéletes! Sarut azért ne. Harisnyával főleg ne.
2016. ápr. 5. 23:34
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen jó a topán :)
2016. ápr. 5. 23:34
 4/13 ~OnLány~ ***** válasza:
100%
Topánkát akkor inkább. Harisnya és saru?Felejtsd el..azért saru,hogy nyáron viseld,az a lényege,hogy szellőzzön a lábfej.
2016. ápr. 5. 23:42
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
1. vagyok, a harisnya elkerülte a figyelmem. Ahhoz tényleg csak zárt orrú cipőt válassz.
2016. ápr. 6. 00:11
 6/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2016. ápr. 6. 00:16
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
hát sarut ne, mert nagyon nem elegáns és nem oda való, főleg nem nejlon harisnyával. tőlünk egy lányt haza is küldtek átöltözni, mert saruban volt.. topánka alatt nem tudom, mit értesz, de egy egyszerű, normális balaerina teljesen jó.
2016. ápr. 6. 08:48
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Sarut semmiképp ne, harisnyát viszont illik. Inkább balerinát vegyél fel, az elegánsabb, mint egy loafer.
2016. ápr. 6. 09:39
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Loaferből is van olyan, ami kimondottan alkalmi.

Pl:

[link]

Én jobban szeretem, mert van sarka.

2016. ápr. 6. 11:39
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
egy fekete balerinacipő tökéletes, nálunk se nagyon volt olyan, aki magassarkúban lett volna
2016. ápr. 6. 12:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!