Vettem új nadrágokat. Kimossam mielőtt felvenném?
Figyelt kérdés
Többször hallottam már, hogy az új ruhákat ki kell mosni, mert esetleg ártalmas anyagokkal vannak lekezelve, hogy ne sérüljenek...vagy esetleg a mosás többet árt az anyagnak, és nem érdemes kimosni?2016. ápr. 3. 10:06
1/10 anonim válasza:
Nem érdemes kimosni?Akkor a későbbiekben sem szándékozod mosni vagy mi?
Én minden cuccot kimosok vásárlás után,egyrészt a lehetséges káros anyagok miatt,másrészt gondolj bele,hányan próbálhatták már fel előtted...
2/10 anonim válasza:
megmondom őszintén: én a nadrágokat nem szoktam kimosni az első használat előtt. ez van.
3/10 anonim válasza:
Én mindig kimosok mindent, mielőtt felvenném.
4/10 anonim válasza:
Mindig kimosok minden új ruhadarabot. Sose tudni, ki próbálta fel előttem, sőt újabban divat, hogy megvesznek valamit, hordják 1-2 alkalommal, majd visszaviszik. Nyilván az ilyen cuccok mosás nélkül kerülnek vissza a polcra.
Az utolsó mondatodat remélem nem gondoltad komolyan...
5/10 anonim válasza:
Én is kimosok minden frissen vásárolt ruhát mielőtt először felveszem.
6/10 anonim válasza:
Te sem dolgoztál még boltban/raktárban. Mekkora mocsokban tartják a ruhákat... van ami ott áll hónapokig, közbe ezerszer végigfogdossák pakolgatják. Már emiatt is ki kell mosni. Meg amiket előttem írtak.
7/10 anonim válasza:
Igen! Én is minden egyes ruhadarabot kimosok, amit megvásárolok. Kitudja előtted milyen retek ember próbálta fel.
8/10 anonim válasza:
Én nem szoktam, csak ha látom rajta, hogy próbálgatva volt. Ha olyan nadrágot veszek meg, ami a kupac alján volt, és alig lehet széthajtani, annyira használaton kívüli, akkor azt hozom el. Amúgy nagyon szeretem pl. a farmerok "új" szagát, ami a mosással elveszik. Turkálós cuccot nyilván kimosom.
9/10 anonim válasza:
én csak akkor mosom ki, ha látszik rajta, vagy érezni a szagán hogy nem ártana. amúgy nem szoktam, nem is lett semmi bajom belőle soha, elvégre nem fehérnemű.
10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat, végül meggyőztek a mosás-pártiak :)
2016. ápr. 4. 17:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!