R-ping márkájú nadrágokat hol tudok venni?
Figyelt kérdés
Arra a pamut(nem melegítő, rendes gombos-cipzáros) nacira gondolok aminek az egyik hátsó zsebén szokott lenni egy lefelé álló háromszög, sok lányt látom hordani az utcán, eddig kínaiban láttam de azon kívül még hol esélyes hogy találok?2016. jan. 1. 18:08
1/2 anonim válasza:
Csak kínai vagy kínai piac :) esetleg cosmos invázió ugye ezek is kinaik csak más a nevük.
Nem tudom merre laksz de pl a Csepel plázában van 3 kínai is egy cosmos city és 2 másik elnevezésű de lényegében mind ugyanazt árulja. Ilyen helyeken érdemes lenne korulnezni.
2/2 A kérdező kommentje:
Okés, Győri vagyok, tudok pár kínait és két Cosmost, akkor majd körbenézek.
2016. jan. 3. 17:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!