Ti milyet hordtok?
Sziasztok!
Férfi vagyok és szeretnék nadrágot rendelni magamnak, de a méretbe nem vagyok biztos ezért megszeretném tőletek kérdezni hogy ti hány cm magasok illetve hány kg a testsúlyotok és hanyas nadrágot hordtok!
Én 172cm magas és olyan 62Kg vagyok és az ehhez megfelelő méretet szeretném megtudni pontosabban!
ilyen nadrágot szeretnék rendelni :D
182cm / 79kg
Erősen fazonfüggő a dolog:
P&B skinny fit 31 néha 32
P&B super skinny 32 alig megy rám
NewYorker skinny 33
Voltam én is pár éve 10-15 kilóval kevesebb, tehát olyasmi, meg még vékonyabb is, mint te. Max 2 számmal kellett kevesebb a fent írtakhoz képest. Szerintem óvatosan a 28-29-es méretekkel, nyilván létezik olyan márka, ahol ez igaz, de olyan is, aminél az nem "nagyon passzos" lesz, hanem fel sem bírod venni.
Hiába a méretezés, a valóság sokkal inkább azon múlik, melyik darab mennyit nyúlik majd magadra vétel során. Elárulom: több számot. Ha ismeretlen fazonnal próbálkozol, az első darab nagy valószínűséggel tanulópénz lesz, ezen sajnos túl kell esni, aztán legközelebb már okosabb leszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!