Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Fekete tapados miniruha ala...

Fekete tapados miniruha ala alakformalo ruha kell, vagy eleg csak a top?

Figyelt kérdés

A ruha pantos, es vacilalok, hogy egy pantos alakformalo topot vegyek vagy pantos alakformalo ruhat?

Melyik? At fog latszani, hogy van valami alatta?

2016. márc. 30. 09:47
 1/3 anonim ***** válasza:
Az attól függ, hogy kell-e valamit "alakformálni" . Ha 7gy érzed, hogy deréktájon, fenéktájon is van mit leszorítani, akkor ruhát vegyél, ha a popsi rendben van,akkor elég a top. Ha jót veszel, nem látszik, hogy alatta van a ruhának, de a pántja azért ne látszódjon!
2016. márc. 30. 09:53
 2/3 A kérdező kommentje:
A hasamon es a csipomon van, mit formalni. Popsival, combbal nincs gond
2016. márc. 30. 10:11
 3/3 anonim ***** válasza:

Én az alakformáló ruhára gondolok, mivel hiába van csak a deréktájon a probléma, ahol végződik az alakformáló top, ott bevághat és az furcsán nézne ki szerintem.

De nem próbáltam még, csak a saját testem ismeretében erre számítanék. Esetleg olyan alakformáló top, aminek az alja lazább, nem olyan szoros.

2016. márc. 30. 10:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!