Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Csajok! Szerintetek illik...

Csajok! Szerintetek illik miniruhában/koktélruhában harisnya nélkül bulizni menni?

Figyelt kérdés

Átlag magas, vékony alkat vagyok, de a harisnya mindig is macerás volt számomra. Akármekkora méretet veszek folyamatosan lecsúszik, és egy rövid ruha alatt ciki ha kilátszik az ,,ülepe". Arról nem is beszélve, hogy mindig kell egy csereharisnyának lenni az embernél arra az esetre, ha elszakad.

Ti szoktatok harisnya nélkül bulizni menni? Mi a véleményetek róla?

2015. jan. 21. 14:13
 1/8 anonim ***** válasza:

Illem szempontjából mehetsz nyugodtan, viszont így télen nagyon nem javallott, elég nagy a megfázás veszély, ha csak nem fűtött, meleg helyre mész közvetlen kocsiból kiszállva.

És egyébként ha jó a méret, akkor nem kéne lecsúsznia (vagy legalábbis nem percenként). Mostanában volt már hasonló kérdés egyébként, ott is írtam megoldásként, hogy ha nagyon nem jön össze, hogy ne csússzon le, akkor egy megoldás az, ha bodyt vagy egy bugyit (supeman fíling :D ) ráhúzol kívülről.

2015. jan. 21. 14:22
 2/8 anonim ***** válasza:
[link] kenyelmesek, azok a feketek...:)
2015. jan. 21. 14:23
 3/8 anonim ***** válasza:
30%
[link] 2-k, igy mar jobban latszik... meiket javaslom
2015. jan. 21. 14:25
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Csak akkor csúszik le, ha rossz a méret! Egyébként meg illik, csak be fog fagyni a p!csád..
2015. jan. 21. 14:32
 5/8 A kérdező kommentje:

első válaszoló, ezen most jót nevettem :D soha nem jutott volna ilyen megoldás eszembe, de valóban hasznos lehet. onnan gondolom, hogy mind lecsúszik, hogy próbáltam már kicsit is nagyot is de nem maradnak meg sajna :(.

amúgy fűtött helyre megyek kocsival, meg szerintem az a vékony kis harisnya nem sokat számít amúgy sem :\.

még az üvegszálason gondolkoztam, mert olyanból van egy szem itthon ami még kényelmes is valamennyire, de az meg olyan furcsán néz ki számomra, hogy csillog a lábam összevissza :D

2015. jan. 21. 15:03
 6/8 anonim ***** válasza:
Nahát, nekem nem csúszik le, csak a pamut tud így huncutkodni. Nyáron egyébként elmegy, de télen rádnézve is megfáznak az emberek. Tudom, hogy vékony a nejlon (ezt így írják?) harisnya, de azért mégiscsak valami. Én vennék fel. és ha felveszed, akkor jól igazítsd a helyére az ülepét a combod belső felénél is, hátha nem fog úgy lecsúszni. (és válassz helyes méretet, se a kicsi, se a nagy nem jó, de gondolom erre magad is rájöttél)
2015. jan. 21. 19:24
 7/8 anonim ***** válasza:

Nem nagyon járok olyan buliba, ahová koktélruhába járnak, de szerintem nem kell harisnya, bár így télen egy kicsit nem lesz évszaknak megfelelő a kinézet...

Bálba én is koktélruhát veszek, de oda meg illik a harisnya, így szerintem eléggé helytől függ.

2015. jan. 22. 22:04
 8/8 Ladykama ***** válasza:

normális harisnyanadrágot kell venni.Én a harisnyanadrag.hu-rólnszoktam rendelni a lady kama kellékek egész nap tökéletesen simulnak a lábamon,megfelelő lycra tartalommal rendelkeznek.És szépek is.Próbáltam én is ezer fajtát,sok nekem is csúszkált a lábamon,de ezek beváltak

Üdv:Peti

2015. febr. 11. 04:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!