Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Minden nadrágomnak bűzös a...

Minden nadrágomnak bűzös a két szár közötti része. Miért?

Figyelt kérdés
Ha viselem, hiába zuhanyzás után veszem fel, estére már kellemetlen szagú, sokszor pisi szagú is. A bugyim is ilyen, pedig reggel zuhanyzom. Pisilés után megtörlöm magam mindig. Akkor miért? Mit lehet tenni?
2016. márc. 26. 21:50
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Használj tisztasági betétet, ezáltal nem lesz olyan sem a bugyid sem a nadrágod, valamint orvoshoz elmenni nem lenne rossz ötlet.
2016. márc. 27. 00:29
 12/15 anonim ***** válasza:
51%
Meg még arra figyelj, hogy amikor egy vécékagyló felé görnyedsz pisilni, és a bugyit-nadrágot letolod ugye, nehogy belemenjen, nagyon hátra kell őket húzni. Nekem előfordult, hogy nem húztam őket elég hátra és kicsit olyan lett a bugyi hátulja.
2016. márc. 27. 10:41
 13/15 anonim válasza:
Nem lehet, hogy esetleg fel vagy fázva? Lábról is könnyen fel lehet fázni, ha mezítláb járkálsz otthon. Amúgy az se biztos, hogy bármi bajod van. Emberek vagyunk, estére mindenki megizzadt, bepállik és kicsit kellemetlenebb szagú. Ezért kell sokat fürödni, mosni a nacikat stb. Szerintem csak az nem izzadt, nem nyirkosodik soha, aki már halott. Persze nem tudom, hogy milyen erős a szag, de ha annyira nem, akkor nincs nagy vész.
2016. márc. 27. 12:18
 14/15 anonim ***** válasza:

12-esnek igaza van. Sokan meg vannak győződve, hogy ők nem pállanak be és napokig ugyanabban a nadrágban vannak. Férfiak, nők egyaránt. Aztán persze nemiszerv-szaguk van, de nem veszik észre. Attól is függ, ki mennyire érzékeny a szagokra. Lehet, hogy másnak nem is tűnik fel a saját szaga úgy, mint neked a sajátod.

Én pl. nem is veszem fel egymás utáni nap ugyanazt a gatyát emiatt. Max 3x viselem aztán mosom. Furcsállom, aki hetekig hordja.

2016. márc. 27. 12:51
 15/15 anonim ***** válasza:

Ha műszálas fehérneműt hordasz az is ront a helyzeten.

Elismerem én ritkán mosom a nacijaim, ha kezd érezhető lenni a rajta a szag, megy a mosásba, de pl télen akár 2 legginget is aláveszek és akkor hozzám sem ér.

2016. ápr. 4. 21:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!