Masnak is ilyen szar BERSHKA farmerje?
Komolyan mondom ekkora szart..kezdjuk ott, hogy srac vagyok. Skinny farmert hordok, vettem egy szurke skinnyt biker terddel, nagyon jol nezett ki. Hordtam egy honapot mert mar ki volt nyulva nagyon, kimostam az utasitas szerint 30 fokon..egy viseletre jo volt, es a combjanal tokre kinyult...nem ertem miert nem lehet egy normalis farmert kapni het ezer forintert.
Masnak is van ilyen tapasztalata? Gondolom fugg az anyag osszeteteltol is..
Nő vagy. Tavaly vettem egy olyan nadrágot a H&M-ben, ami se nem farmer, se nem jeggings, amolyan sztreccses anyagú. 6k vlt, elméletileg az ilyennek szét kellene jönnie, legalábbis kinyúlnia pár hónap után. Ezen kívül van még egy "rendes" farmer anyagú, az 10.000 volt, és egy 4ezres, az már jeggings. Tavalyiak. És még mindig jól szolgálnak. Szal én is javaslom a H&M-et.
BSK-ban sosem vettem farmert, viszont Pull&Bearben egy 3k-s jeggingset valamikor áprilisban (ami tény, hogy nem egy farmer), az már szeptember óta nincs meg... Egyébként meg nagyon sokakat hallottam panaszkodni az Inditexes farmerokra (is), míg a H&M-et istenítik, talán nem véletlenül. :/
Nem, en fiu vagyok:) de te meg lehetsz no:D
Aha nekem is van farmerem, feketem volt super skinny, az nagyjabol masfel evig birta aztan kiszakadt:) mondjuk nagyon sokat hasznaltam, kedvenc farmerom volt.
en az ASOS farmereket ajanlom, a sajatmarkasak kozul van ami mar 3 eve meg van es nem foszlik a cerna sem, kinyulni se nyulik ki, nagyon szeretem azt.
Fast fashion üzlet. Azok tipikusan olyan cuccokat árulnak, amik követik az épp aktuális trendet és kibírja, amíg kimegy a divatból. Persze csak úgy bírja, ha ritkán hordod, mert váltásban van a többi cuccoddal... Persze a csóró magyarnak ez már a húha kategória, mert drága az átlagos jövedelemhez viszonyítva, aztán csak néz, hogy semmivel se jobb, mint a még olcsóbbak.
A skinny farmerokkal meg az a baj, hogy általában sztreccses anyagból vannak. Az meg elég hamar kinyúlik, szokj hozzá. A valódi farmer ugyan nem olyan passzos és kényelmes, de az tényleg évekig húzza.
(És remélem azt nem szó szerint érted, hogy egy hónapig hordtad a nadrágot mosás nélkül... )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!