Masnak is ilyen szar BERSHKA farmerje?
Komolyan mondom ekkora szart..kezdjuk ott, hogy srac vagyok. Skinny farmert hordok, vettem egy szurke skinnyt biker terddel, nagyon jol nezett ki. Hordtam egy honapot mert mar ki volt nyulva nagyon, kimostam az utasitas szerint 30 fokon..egy viseletre jo volt, es a combjanal tokre kinyult...nem ertem miert nem lehet egy normalis farmert kapni het ezer forintert.
Masnak is van ilyen tapasztalata? Gondolom fugg az anyag osszeteteltol is..
Ne legyetek gyokerek, sok neves lap, mint peldaul a Vogue es a The Guardian is lehozott cikkeket arrol, hogy vannak emberek akik nem mossak a farmereket. Belinkelem nektek, hogy okosodjatok, csiszoljatok a buksikat:
Mellesleg nem is ertem a hozzaallasotokat..farmerrol van szo, ami a labaddal erintkezik, vagyis nem olyan testresszel, ami konnyen fertozodik, ugyelni kell ra, mint pl az agyek tajeka..
Vagy figyelj, ha a te combjaid ennyire izzadnak es bebudosodnek attol meg ne hidd azt, hogy az enyem is:/
Én is fiú vagyok, és ugyanúgy feszülős super-skinny sztreccsfarmerokat hordok én is, de nekem kínaiból vannak 3-5 ezerért. Bershkás egy sincs. Viszont a kínaik elég jól bírják, van ami már kb 5-6 éves, és semmi baja. :) Pedig én mindig a feszesebbet választom, ha két méret között vagyok. Ráadásul még be is szoktuk szűkíteni alul, ha nem feszül teljesen a bokámnál, még sincs semmi baja ezek után sem. :) Mosni 40 fokon szoktuk.
Amúgy mindig mosolygok amikor egy ruhaneműre ráírják, hogy max 30 fokon mosható. Én eleve 36,6 fokos vagyok, lázasan még több. És ha véletlenül megázok egy nyári esőben és a vizes nadrág átveszi a 36 fokos testhőmérsékletemet, sőt még a nap is süt, akkor mi van??? Szerintem aki ezt ráírja az nagyon hülye, és nincs tisztában az ember testhőjével. Régen rossz volna, ha egy anyag csak ennyit bírna.
nekem 2 van. az egyik jól tartja magát, viszont több, mint egy év után is valami fura szagot érzek rajta, és nagyon megkopott.
a másik 1-2 mosás után kinyúlt, alig használom már.
nekem a C&A farmerja jött be, 8ezerért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!