Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mivel lehetnék a leggázabb,...

Mivel lehetnék a leggázabb, legcikibb?

Figyelt kérdés
Férfi vagyok, és kimondottan az emberek visszajelzéseire vonatkozó kíváncsiságomaban elhatároztam, hogy kipróbálnék az utcán egy olyan amolyan ultraciki űbergáz szerelést. Kérlek Benneteket, hogy írjatok javaslatokat. Olyanokra gondolok, mint a szandál+zokni, stb stb.

2016. márc. 26. 16:23
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Megnéztem ezt a jóvágású szegedi 3,14csaembert! :D :D :D

Nagyon ott van :D :D :D

2016. márc. 27. 10:25
 12/16 anonim ***** válasza:
Kék cicanadrág, arra piros alsó, amin jól kidomborodik a cucc. ha nem elég nagy, tömd ki zoknival. Minél szűkebb póló, ha nincs hasad tegyél a helyére egy párnát. Emellé tarisznya. Cipő vagy vmi magasszárú fehér, vagy fehér zokni, szandál.
2016. márc. 27. 12:11
 13/16 anonim ***** válasza:
68%

női szűk póló zakóval, valami térdig érő nadrággal, jócskán felhúzott, felemás színű zokni szandállal, és húzz a fejedre egy gatyát. Sminkeld is ki magad, és vegyél fel ilyen nagy, női bizsu nyakláncokat és karkötőket.

Remélem tudtam segíteni. :)

2016. márc. 27. 13:25
 14/16 anonim ***** válasza:
A kiltet ki kell próbálnod. Egyszer láttam egy srácot cilinderben, az is mehet. Ezek nem olyan cikik, de biztos megnéznélek. Remélem ott laksz, ahol én.
2016. márc. 28. 18:28
 15/16 anonim ***** válasza:
Szandál zoknival (Tennis feliratú bokazokni a legtutibb hozzá), susogós dzseki, alá pörköltszaftos atléta, kinyúlt melegítő, ehhez kilós aranyfuksz. Hasitasi. Szakmunkás bajusz.
2017. júl. 20. 15:08
 16/16 A kérdező kommentje:
XD XD XD
2017. júl. 21. 18:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!