Mit csináljak a neon zöld bikinimmel, hogy újra szép színe legyen?
Figyelt kérdés
Tavaly az akkori barátomnak a nagyon okos édes anyja berakta a mosógépbe két órás mosásra a neon zöld bikinim..Az még semmi,hogy a színe már nem olyan mint régen mert fakó,de a melltartónál a pánt állitó fémből van és a zöld részen ilyen rózsda folt szerűség van...Beakartam én ecetes vízbe rakni és kézzel kimosni,hogy ne járjak így de az ex barátom anyja megelőzött..Ilyen bikinit sehol se fogok már találni mert minden évben új stilus van és a színe is tetszik nagyon,a méret az meg pont jó :( főleg,hogy nehezen találok bikinit méretben ahol a bugyi is jó és a melltartó rész is... Esetleg még ruha színező segítene?:(2016. márc. 21. 23:43
1/3 anonim válasza:
Hát olyan színe, mint régen már sajnos nem lesz többé :( Én ezért szoktam langyos vízben, kézzel mosni a sajátomat. Ruha színező hááát bikinihez strandra klóros vízbe?
Sajnos már nem tudsz vele mit csinálni, csak tanulni belőle.
2/3 A kérdező kommentje:
Közben utána néztem elvileg van neon színű ruha festék... Majd kiprobálom..Maximum fájó szivvel keresek hasonló bikinit...
2016. márc. 22. 00:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!