Télen megszoktam a sapi viselését úgyhogy nyáron is kéne valami fejfedő. Milyen lehetőségeim vannak?
Figyelt kérdés
A siltes sapka nem jó mert nagy a hajam és göndör vagy valami olyasmi és nagyon kilóg. Egy sapkába nyáron megsülök meg mindenki hülyének néz.2016. márc. 21. 19:37
1/4 anonim válasza:
Fiú vagy lány vagy? Amúgy kalap, ha fiú vagy ezek a full cap-nek nevezett sapkák.( nekem mondjuk nagyon nem tetszik)
2/4 anonim válasza:
Cilinder.
De mondjuk nem értem, a hajad is nagy, meleg is lenne, akkor tulajdonképpen miért is? Ne legyél már te is olyan hülegyerek, akiknek télen-nyáron is kint-bent a fejükhöz van szegezve az a sapka.
3/4 anonim válasza:
Kendő, hajpánt. Az kimondottan jó nyáron mert nem engedi a hajadat a nyakadba lógni.
4/4 ~OnLány~ válasza:
Ha hosszabb a hajad,akkor be fog főni a fejed,az biztos.
Én nem értem miért kell,miért jó a fejet állandó sapka viseléshez szokatni?
Igen,tényleg hülyének fognak nézni.
Nincs is hideg már most,ilyenkor is sapka van a fejeden?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!