Adidas neo label vagy Nike tanjun cipő? Többi lent! SÜRGŐS!
Figyelt kérdés
(Lány vagyok)
Minden nap hordanám utcára, suliba, stb.
Melyik mennyire tartós?
Mert eddig többnyire Vty-s,Fila, más Deichmannos copőim voltak ,amik nem voltak strapabírók és hamar szétmentek.
Melyiket érdemes megvenni?
Melyik a kényelmesebb és tartósabb?
Adidas neo label
Nike tanjun
2016. márc. 19. 16:21
1/7 anonim válasza:
Nekem kettő Adidas cipőm van nagyon szeretem őket állati kényelmesek. Egyik az egy piros Neo label sportolásra pedig ez van meg: [link] kényelmes könnyű és puha. A Nike cipőkért nem vagyok oda eddig akármelyiket próbáltam kényelmetlen volt de sok lányon láttam a tanjun-t és valóban jól néz ki. Próbáld fel neked melyik kényelmesebb :)) Remélem segítettem.
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat
Ha tudtok akkor véleményt is írjatok légyszi :)
2016. márc. 19. 19:37
6/7 anonim válasza:
Én az Adidast választanám, mert ha jól látom a képen, akkor az a Nike modell ilyen puha anyagból van teljesen. Ami irtó kényelmes (nekem Nike flyknit lunar 3 futócipőm van és az is hasonló rugalmas felsőrészű),de ha picit is esik akkor pillanatok alatt totál beázik. Szóval én praktikusságból az Adidast választanám praktikusság miatt.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszi.
Valószínűleg átázhat.
2016. márc. 20. 09:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!