Szerintetek gáz ez a cipő?
2015. ápr. 2. 19:25
1/39 anonim válasza:
ÉS miért tud ennyire befolyásolni mások véleménye?! A lényeg h neked tetsszen. Amúgy egyáltalán nem néz ki rosszul
2/39 A kérdező kommentje:
Tudom...igazad is van de akkor is nagyon rossz érzés mikor leszólják,amikor neked nagyon tetszik
2015. ápr. 2. 19:32
3/39 anonim válasza:
Sportolni nem,de utcára minden sport cipő gáz.
4/39 A kérdező kommentje:
Lehet azért fura mert utcára hordom:/
2015. ápr. 2. 19:39
5/39 anonim válasza:
Az lemardt, hogy milyen nemű vagy. Szerintem ez nőknek jól áll, de fiúknak... De ha neked tetszik, akkor ne érdekeljen más
6/39 A kérdező kommentje:
Lány vagyok:) amúgy nem is egészen ilyen színű
2015. ápr. 2. 19:48
7/39 anonim válasza:
A cipő nem vészes. Egy tini fiún még okés. De egy lányon egy sportcipő utcára... nem épp szép látvány szerintem. De persze ha neked tetszik akkor másnak semmi köze hozzá.
8/39 anonim válasza:
szerintem jol nez ki , de vszinu azert szoltak le, mert elegge hasonlit a kozkedvelten szetgyalazott air maxre ( ami amugy nekem tetszik). kit erdekel hogy mit mondanak??? hordjad, gondolom nem 2 ft volt, hogy felretedd. akinek nem tetszik, annak mondd meg, hogy ha vesz neked masikat, hordasz olyat, ami neki tetszik
9/39 A kérdező kommentje:
Amúgy tényleg nagyon hasonlít az air maxre:D
2015. ápr. 2. 20:04
10/39 A kérdező kommentje:
És hát tényleg nem vokt 2 forint meg ráadásul iszonyatosan kényelmes:D amúgy köszi:)
2015. ápr. 2. 20:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!