Szerintetek gáz ez a cipő?
Azért szólják le mert futócipő és nem utcai.
Ebben az emberek sportolnak és nem csak járkálnak. Nem véletlenül adidas run.
Nekem is van futócipőm, de én utcára egyszer nem vettem még csak úgy fel.
Engem irritál ha látok valakit abban és csak a suliban használja vagy épp bevásárolni megy benne.
nekem tetszik. : )
szerintem semmi gond nincs azzal, ha valaki utcára futócipőt vesz fel. rohadtul kényelmes, és nincs mindenkinek tökéletes lábszerkezete, hogy balerinákban rohangáljon egész nap anélkül, hogy 10 perc után ne fájna a lába...
ha illik a stílusodhoz, akkor kifejezetten jól tud kinézni.
,,Rohangáljon egész nap''
Hát azért ne hasonlítsunk egy sulis életet egy irodai vagy tényleg szaladgálóshoz.
Bemegy és hazamegy, max még a sulin belül lejár 1 km-t és kész. Nem olyan rosszak az utcai cipők sem. Még csak nem is magassarkúról van szó, mert az tényleg 7-8 óra után fájdalmat tud okozni, de egy sima cipő...
lehet, hogy neked nem rosszak az utcai cipők, nekem sajnos azok. nekem sz_r a bokacsontom. : D nekem fél óra után megfájdul a lábam egy balerinában. ha egész nap suliban, irodában pl. balerinában kéne lennem, egész nap nyomorognék. de egy jó közepes sarkú bokacsizmában, ami fogja a bokámat, és vastag a sarka, abban jól elvagyok egész nap.
az meg a másik, hogy nekem sem illene a stílusomhoz, mert nem hordok kisblúzokat meg cuki szoknyákat. viszont a futócipő illik, van egy öltözködési irányzat, amihez ez is hozzátartozik. pl. amiket linkeltem.
Nem azt mondom hogy balerinát hordj ha nem bírod mert akkor fölösleges pont mint a tűsarkút, de hogy utcai cipő sem jó.
Amúgy ez a ,,stílus'' nem tudom hogy mi. Nálunk is vannak ilyenek. Rapper sapka+kutyalánc+mély kivágású laza póló, vagy csak laza, cicanaci vagy olyan farmer amiben kilátszik a boka+ air max, air force vagy futócipő.
Szerintem inkább röhejes mint stílusos, de lehet hogy csak én vagyok maradi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!