Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Esküvőre vendégként muszáj...

Esküvőre vendégként muszáj ruhában menni?

Figyelt kérdés

Hiába van stylist végzettségem, még életemben nem voltam esküvőn. Ha láttam is képeket, az utolsó dolog, ami feltűnt, a vendégek voltak.

Gondoltam, megoldom, felveszek egy elegáns szoknyát elegáns felsővel és blézerrel, és meg van oldva. De az egyik barátnőm, akivel megyek, olyan ruhát vett, amivel mehetne valami díjátadóra is.

Most teljesen elbizonytalanodtam. Egyik oldalról tudom, hogy ő valószínűleg túl lesz öltözve, viszont én meg nem akarok túl hétköznapi lenni. Szerinte nem illik a szekrényből öltözni, mert én a mindennapokban is úgy öltözöm, ahogy mennék. (Pl. nincs egyetlen nadrágom sem, mindig szoknyát hordok.)

Vendégként szerintem senki nem fog kétszer sem rám nézni, a menyasszony a lényeg.

2016. márc. 18. 20:42
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Ez a törvény... 😊

Na jó, komolyra fordítva: tiszteletünket fejezzük ki az esemény, az ifjú pár felé azzal, hogy ünnepibb öltözékben jelenünk meg. Stylistként az alapszabályokat tudod, cicit-combot ne villants, egy sima koktélruha ugyanolyan jó, mint az általad kigondolt szoknya-blúz-blézer kombináció.

2016. márc. 18. 20:51
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

szerintem ez nagyban függ az esküvőtől is. milyen a menyasszony ruhája stb.

szerintem amit tehetsz, hogy ízlésednek megfelelően felöltözöl az alkalomhoz illően. semmi baj a te elképzeléseddel. én mondjuk azért szeretek ilyen alkalmakkor nem a hétköznapi ruhák közt válogatni.

2016. márc. 18. 20:53
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Elegáns szoknya felsővel tökéletes, nem figyel a vendégekre kb senki, szóval annyira lényegtelen.
2016. márc. 18. 21:39
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Esetleg egy különleges blúz vagy blézer a hétköznapi helyett, semmi komoly. Olyat amit máshova is felveszel vmi ünnepi alkalomra.

A megfelelő kiegészítőkkel csodát tudsz élérni. De gondolom ezt nem kell magyaráznom :)

2016. márc. 18. 22:00
 5/9 ~OnLány~ ***** válasza:
91%

Nézelődtem neten,ezt a ruhát esküvőre mutatta például:

[link]

Án láttam már olyanokat is,akik nem kifejezetten ruhában voltak,hanem elegáns nadrágban és blúzban,mondjuk ezek olyanok:

[link] Főleg a 2. és 3. összeállítás.

Nem tudom felétek mi a szokás,a leírásod alapján a legtöbben ruhát vesznek fel.De nálunk vannak ilyesmikben is.

2016. márc. 18. 22:36
 6/9 ~OnLány~ ***** válasza:

Az első mondjuk igaz,fekete,de szép lenne valami lágyabb színben.

A másik képen a cipők bénák,igaz,de szerintem a ruhadarabok megfelelnének.

2016. márc. 18. 22:37
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
a barátnőd kicsit túlzásba esett. annyira nevetséges, amikor emberek túl akarják öltözni a menyasszonyt.
2016. márc. 19. 00:34
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Ruha nélkül is mehetsz, de akkor készülj fel, hogy eléggé meg fognak bámulni! :-D

Bocsi, ezt nem tudtam kihagyni! :)

Én egy étteremmel szemben lakom, ahol egész nyáron esküvők vannak, nagyon változatosan vannak felöltözve. Nagyon puccosan általában csak a szűk család. Egy egyszerűbb koktélruha , vagy csinos szoknya blúzzal, csinos cipővel, táskával ékszerekkel bőven elég szerintem.

2016. márc. 19. 11:09
 9/9 Sunshinedoll ***** válasza:
Nem kötelező. Én mondjuk az a fajta vagyok, hogy ha esküvőre megyek ruhát veszek fel (máskor úgysem szoktam), de egy csinos szoknya-blúz páros is jó lehet, vagy én pl simán felvennék egy elegáns overált is, vannak nagyon csinosak és elegánsak :)
2016. márc. 19. 12:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!