Bézs ruhához (esküvőre vendégként) milyen cipőt és kiegészítőt ajánlotok?
augusztusi esküvő lesz, szeretnék színesíteni rajta. Fekete szandám van és fekete táska, akkor már csak fekete kiegészítők jöhetnek szóba? Vagy színes is esetleg, ha igen milyen? a ruha szabása hasonló mint ennek:
ehhez a ruhához,nagyon minimális kiegészítő kell a csipke minta miatt!
fekete szandál túl sötét lenne hozzá szerintem!
krémszínű,v fehér szandál/papucs,de csak olyan,aminek van egy pici sarka
ékszer az mindegy
köszönöm mindkettőtöknek!
Sajnos nem biztos, hogy tudok venni a fekete szanda helyett mást. Emiatt gondolkodtam az ékszerekbe, hogy azzal dobnám fel. Várok még válaszokat.
Valami nem túl rikító, de gazdagabb színű, egyszerű ékszert el tudok hozzá képzelni fekete szandálhoz is. A nyaklánc sztem felejtős, hacsak nem vmi nagyon vékony láncú kismedálos, finom kis fémszínű darab. Inkább egy hangsúlyosabb fülbevalóban vagy karkötőben gondolkodnék a helyedben.
Ami sztem passzolna: arany, ezüst, bronz, sötétkék, királykék, smaragdzöld, erdőzöld, acélzöld, acélkék, piros, bordó, erősebb narancssárga, bíbor, sötétbarna.
Ami nem: pasztell/baba/cukorkaszínek, rózsaszín. Lila és sárga is necces.
Mindenesetre ehhez a hangsúlyos ruhához elég egy színesebb ékszer. Ha többet szeretnél, akkor viszont árnyalatra passzolniuk kell, vagy ha nem, az egyik legyen fekete.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!