Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » A koszorúslányoknak milyen...

A koszorúslányoknak milyen anyagból van a ruhájuk? Van valami szabály a koszorúslányok ruhájáról? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
Meghívtak egy esküvőre, de még soha nem voltam ez előtt esküvőn. A koszorúslányoknak meg van adva, hogy rózsaszín legyen a ruhájuk. Elvileg minden hajadon lány koszorúslány, így én is. Viszont azt nem tudom, hogy a ruha az mindegy, hogy milyen anyagból van? Vagy a koszorúslányoknak van valami egységes ruhájuk? Nem értek hozzá. Van egy szép, egyszerű rózsaszín ruhám, arra gondoltam azt veszem fel, mert az elég szolid. Mit gondoltok?
2016. márc. 18. 11:15
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Kisestélyit, koktélruhát illik felvenni esküvőre. Ha csak annyi a szabály, hogy rózsaszín legyen, akkor annyi a szabály. Olyan anyagot választasz, ami jól esik, csak bírd ki benne az egész estét, legyen elég kényelmes, ne fázz benne, ne legyen meleged stb., erre ügyelj.

Ha templomi szertartás is van, oda nem illik pi..amutogató szoknyába menni (mondjuk, egyébként sem illik esküvőre ri..ncnak öltözni), és a vállat illik befedeni.

2016. márc. 18. 11:39
 2/7 A kérdező kommentje:
Egyberuhám van, aminek az anyaga kötött jellegű. Eléggé szolid, nem is rövid..
2016. márc. 18. 12:11
 3/7 anonim ***** válasza:
87%

most konkrétan koszorúslánynak hívtak meg vagy csak úgy meghívtak magára az esküvőre? mert utóbbi esetben nem vagy koszorúslány, csak ha erre a menyasszony kifejezetten, személy szerint téged felkér. akkor viszont egységes a ruha (jobb helyeken, igényesebb esküvőkön), szóval inkább a menyasszonnyal és a többi koszorúslánnyal kéne egyeztetned.

én is koszorúslány leszek nyáron, nálunk úgy lesz, hogy ki lesz választva egy anyag és abból az anyagból varrat mindenki olyan fazonú ruhát, amilyen neki tetszik. így meglesz az egység, de mégsem lesz full ugyanolyan.

2016. márc. 18. 13:10
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Mindenhol más a szokás. Ha előírja a menyasszony az egyenruhát, akkor úgy illik, hogy finanszírozza is meg. Azért elég nagy gyökérség lenne elvárni, hogy vegyenek maguknak a lányok több tízezer forintért egy kisestélyit, amit lehet, hogy csak egyszer vesznek fel az életben.
2016. márc. 18. 13:17
 5/7 A kérdező kommentje:
Így mondta nekem, hogy minden hajadon lány koszorús lány, így én is. Annyit szabott meg h rózsaszín legyen.
2016. márc. 18. 13:26
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Jó lesz az, amit gondolsz szerintem. Legyen nagyon elegáns, ez a lényeg. A kiegészítők feldobnak bármit. Legyen hozzá pici, csinos táskád, nehogy valami nagy táskával menjél, és szép cipőd, arany vagy ezüst szandál pl., esetleg egy szép öv, szép ékszerek/bizsuk.
2016. márc. 18. 13:30
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2016. márc. 18. 13:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!