Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok, szerintetek egy nem...

Lányok, szerintetek egy nem olyan szép lányon sokat javíthat az öltözködés, smink, diéta?

Figyelt kérdés
2016. márc. 18. 07:51
 1/9 anonim ***** válasza:

A szépség relatív. Ugyanakkor én úgy gondolom, hogy a megfelelő mennyiségű önbizalom,és a magabiztosság tesz igazán széppé egy nőt.

A jól összeállított diéta mindenképpen jó, és hatásos. Hiszen megszépül tőle a bőr,ha van felesleg akkor az lemegy, illetve az egészséges étkezés a közérzeten is sokat tud javítani.

Ha sikerül jó outfitet kiválasztani,és azt az adott személy viselni is tudja, akkor természetesen sokat dob az összképen.

A smink, nos.. Mindenkin javít,ha okosan van használva, a kevesebb néha több elven. Egy kis szemöldök igazítás (ha szükséges),szempilla festés, korrektor.. Csak a természetes végeredmény a fontos.

Illetve nagyon sok olyan lányt ismerek, aki gyönyörű (lehetne) de igénytelen. Illetve olyanokat is, akik átlagosak, vagy "nem olyan szépek" de mivel igényesek így inkább velük vannak a fiúk is.

Csak bízz magadban, és próbáld meg a lehető legjobbat kihozni magadból, ne becsüld le magad!

2016. márc. 18. 08:16
 2/9 anonim ***** válasza:
23%
Persze csak normalis dietat csinalj pl sargakapszula.hu smink meg nem kell
2016. márc. 18. 08:27
 3/9 anonim ***** válasza:
91%
persze, hogy javít. jó alakkal, jó cuccokban, szépen kisminkelve csinosnak tűnik mindenki. bár mondjuk kérdés, hogy mi az a 'nem olyan szép', ha mondjuk hatalmas krumpliorra van és kicsi, kancsal szemei, akkor az úgy is marad.. ne feledd, hogy a sminket lemosod, a ruhát leveszed, de persze ezek mindenkin javítanak.
2016. márc. 18. 09:44
 4/9 anonim ***** válasza:

Persze!

Ezek igy egyutt meg egy kis alakformalo torna!

Az egyik kompenzalja a masikat!

Meg persze egy szexi ruha, oltozet, egy jo smink!

30/L

2016. márc. 18. 10:49
 5/9 anonim ***** válasza:
Szerintem ha egy lány belül is egészséges, valamint keményen és megfelelően edz, az idővel a vonásain, és persze az alakján is meglátszik. Tehát ha nem nevetségesen csúnya egy lány, klasszisokkal jobb megjelenésű lesz megfelelő életmód mellett. Persze ehhez évek kellenek, hiszen a sejteknek idő kell, hogy kicserélődjenek.
2016. márc. 18. 11:25
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó vagyok, az kimaradt, hogy véleményem szerint egy lány akkor igazán szép, ha úgymond "nincsenek benne felesleges energiák", azaz nem görcsöl, nem akar más lenni, mint aki valójában. Ezt az állapotot úgy lehet elérni, hogy az illető kívül és belül is sokat dolgozik önmagán, ami nem egyenlő a görcsöléssel. Az ezt követő pihenés, valamint az, hogy hagyjuk önmagunkat lélegezni, regenerálódni, ugyanolyan fontos, mint maga a kemény meló.

Nyilván nagymértékben függ a megjelenés a genetikai adottságoktól is, de az összhatást nagyban befolyásolják azok a tényezők, amiket fentebb és a korábbi hozzászólásomban említettem.

2016. márc. 18. 11:30
 7/9 anonim ***** válasza:

Természetes. Én pl. nem is szeretem azokat a hú de szép lányokat. Sokkal szívesebben mennék oda egy nem olyan szép arcú és nem "tökéletes" testi adottságokkal rendelkező lányhoz, aki viszont kellemes külsejű, bájos, aranyos, nőies. Ez az, ami sokszor igazán vonzza egy férfi szemét. :)

24/f

2016. márc. 18. 11:41
 8/9 anonim ***** válasza:

Soha nem voltam szép (nem magamat szólom le, tényleg: nem foglalkoztak velem a fiúk, átnéztek rajtam az emberek, esetleg beszóltak)

Megelégeltem, lefogytam. Ebből következett, hogy szerettem volna szép ruhákban lenni, mert már nem volt az az érzésem hogy mindegy, miben vagyok, úgyis csúnya vagyok. A sminkkel ugyanez, bár nélküle is elvagyok.

Így az önbizalmamis jobb lett, szóval ezek együtt járnak :)

Ma már nagyon sok dicséretet kapok, fiúktól-lányoktól egyaránt.

22/L

2016. márc. 18. 20:25
 9/9 anonim ***** válasza:

Szerintem igen, de személyfüggő is. Nekem például sokat segít a tavaszi időszak, amikor előkerülnek a balerinák és vékony csőgatyák mert sokkal joban érzem magam bennük. Egyszerűen csinosnak érzem magam és ezt a környezetem is észrevette, szinte sugárzom. Szerintem általánosságban ha valkai elfogadja magát és jól érzi magát a bőrében, és tetszik önmagának, azzal megnő az önbizalma és magabiztosabb lesz, ezáltal egy vidámabb, jobb jelenség.

És még nem is a szép ruhák számítanak, hanem viselni is tudni kell, valamint olyat hordani ami jól áll a testalkathoz. Meg természetesen kihúzni magunkat. A smink is csak akkor javít, ha attól jól érzi magát. Inkább vagyok egy kövérebb smink nélküli, de ápolt, igényes lánnyal, aki felvidít, mine egy lehangolt "csinibabával'

2016. márc. 20. 11:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!