Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Fiúk 25 felett, slim vagy...

Fiúk 25 felett, slim vagy skinny farmert hordtok inkább?

Figyelt kérdés
Ki melyiket hordja,szereti inkább és miért? Életkort is írjatok.

2016. márc. 17. 09:37
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
Férfiakról volt szó.
2016. márc. 17. 22:43
 22/33 anonim ***** válasza:

Skinnyt 34/F

Egyébként erősen márka- és fazonfüggő, melyik skinny mennyire az. Mutatok én olyat, hogy a super skinny lazább a slim fitnél, meg a 31-es nagyobb a 33-asnál, úgyhogy ne csodálkozz, ha nem mindenki érti, mik ezek a kulcsszavak. Meg aztán emberfüggő is a dolog. Egy kidolgozott férfinak egy lazábbra vett nadrág is skinnybb hatást fog nyújtani a 45-ös vádliján, mint a 60 kilós botlábú gyereken akármelyik.

Mondjuk ezek a "slim" és "skinny" már csak óvatos különbségek ahhoz képest, ami mondjuk huszon éve volt. Az egy dolog, hogy mennyire szűkül a vádli alatt, akkor még a csípő-comb magasságában is úgy lógott-gyűrődött, mint fogason a kabát. Annyival nagyobbak voltak a ruhahordási szokások, hogy két-három ember is beleállhatott volna egyszerre. Az öv megfogta nekik, mint valami buggyos szoknyát, aztán kész. Öreg bácsikákon még néha látni ilyesmit, már ha valaki nem tudná, miről beszélek.

Nem is volt rajtam semmilyen farmer vagy húsz éves koromig, én még úgy jártam ki az iskolákat. Ahogy azok anno kinéztek, ha most látnának képeket a maiak arról, hát szerintem meg tudnák érteni... Nem is tudom, hogy tudtak mozogni benne, hát nem lehetett a lábat behajlítani abban a durva anyagban. Utána meg vagy tíz évig ment a varrogatás. Vett az ember magának valamit, ami legalább színre, anyagra kinézett valahogy, és akkor belül végig be kellett varrni a lábszárt szűkebbre, hogy némileg normálisabb legyen. Persze annyira szűkre nem szabadott, mint a mostaniaknak van, mert egyszerűen nem lehetett úgy végigmenni az utcán. Ez jó tíz évvel korábban volt, minthogy az első ilyen emósféleséget kitalálták volna.

A miértre azt a választ adom, hogy baromira nem tetszettek a régebbi ruházkodási szokások, akkor sem, amikor mindenki azt tartotta teljesen normálisnak, látni se lehetett semmi mást, és még elképzelni sem lehetett volna, hogy valaha egyszer majd lehet máshogyan. Egyértelműen reálisabbnak tűnt, hogy húsz év múlva hétvégi telked lesz a Holdon, mint az, hogy egyszer majd a fiúk is kinézhetnének jobban az ördögnél...

2016. márc. 17. 23:31
 23/33 anonim ***** válasza:

"Férfiakról volt szó."

Igen. Én is az vagyok

2016. márc. 18. 02:26
 24/33 A kérdező kommentje:

17: T kevered a fazont az anyaggal. Slimből is van szteccses anyagú és skinnyből is van nem sztreccses.

Tehát az anyag független a fazontól.

2016. márc. 18. 07:03
 25/33 A kérdező kommentje:

16: Én slim-eket hordok, de nem úgy nézek ki kabátban sem, mint aki cicanadrágban van.

Talán azért, mert nem 3 számmal nagyobb kabátot hordok, hanem pont a méretemet...

2016. márc. 18. 07:06
 26/33 A kérdező kommentje:

22: Igen, a méretezések elég kuszák ez tény. Van olyan márka, amiből nekem 33-as kell, de van amiből meg a 31-es is majdnem nagy már.

Na ezért nem veszek például soha farmert (meg egyéb ruhát sem) interneten, csak és kizárólag boltban.

2016. márc. 18. 07:09
 27/33 anonim ***** válasza:

25

Csakhogy ezt nem te döntöd el, hanem a többiek. Ha mások cicanadrágosnak látnak, ezen nem változtat, hogy te nem.

2016. márc. 18. 07:48
 28/33 A kérdező kommentje:

27: Én értem, hogy van aki az elefántot vízilónak nézi, de attól még az nem lesz az.

Egyébként meg szerintem fogalmad sincs mi a különbség a skinny és a slim között.

Pl ez a slim: [link]

2016. márc. 18. 08:55
 29/33 anonim ***** válasza:

Slim fit-et hordok én is. A skinny fazont is próbáltam párszor, de nagyon furcsa volt rajtam, és nem is volt kényelmes (pedig én elég vékony vagyok), úgyhogy nem vettem még. Amúgy szerintem van akin jól áll, de legtöbb férfin (főleg idősebbeken) valóban nem.

26/F

2016. márc. 18. 17:02
 30/33 anonim válasza:
Slim
2016. márc. 19. 01:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!