Fiúk 25 felett, slim vagy skinny farmert hordtok inkább?
Szerintem egyébként komolytalan benyomást kelt a skinny. Ilyen tizenéves kisfiúkon még azt mondom elmegy, de 20-25 év felett szerintem már cinkes.
Én csak slim-et hordok, ami szintén szűk szabású, de nem követi a vádli vonalát.
Egyébként komolyabb márkák kínálatában nem is nagyon találni skinny-t, csak slim-eket.
Én skinnyt és super-skinnyt hordok. :) A super-skinny bokánál is feszes. Van slim farmerem is, de azt ritkábban veszem fel. Én ezekben érzem jól magam, mert jól állnak, és szépen kiadják az alakom is. :)
30
"5: Mondjuk, ha beütöd a gugliba, akkor rögtön látod.
Leegyszerűsítve: mindkettő szűk szabású, a skinny követi a vádli vonalát és valamennyire hozzátapad, a slim viszont nem."
Az a baj, hogy mindkettőre fullra ugyan azokat a képeket dobta, nagy kedvem meg nem volt bogarászni 15 percet, hogy rájöjjek.
"5: Nem igazán, 30-40 éves fazonokat is látni skinny-be. Nyilván nem Mucsaröcsögén, de egy nagyobb bp-i plázában, nívósabb szórakozóhelyen simán."
Magyarul van a 15 fölötti fiúknak/férfiaknak egy 0,5%-os kisebbsége aki hord... hát akkor valóban nagyon nincs igazam.
A skinny katasztrófa, de a slim sem egy matyóhímzés.
Főleg így télen úgy néznek ki kabátban, mint akik cicanadrágban járkálnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!