Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » H&M cipők milyen minőségűek?

H&M cipők milyen minőségűek?

Figyelt kérdés
Sose volt még ilyenem. Mennyire jók, tartósak?
2016. márc. 16. 11:13
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Ahammmm, akkor nem tudom :)

Jobb lesz ha holnap telefonon felhívom őket és megkérdezem a belső talphosszt :)

2016. márc. 16. 20:12
 12/14 Dolli1993 ***** válasza:
Nálam mindig 1 szezonokat bírnak ki, ezért drágábbat soha nem veszek ott, max 3-4 ezres cipőket... Eladós oldalakról vettem még, onnan van egy magassarkúm is, de az kényelmetlen, így nem hordom. Telitalpú szandálomnak lekopott az anyaga... Bár még pár hónapja gondoltam arra, hogy ott vegyek csizmát (chelsea boots), átnéztem a cipőt, de ott is hagytam, valahogy semmi nem volt kóser benne.
2016. márc. 17. 10:18
 13/14 anonim ***** válasza:
Nekem meg pont egyezik a méret a Deichmanossal.:D Onnan is 36,meg a H&M-ből is.:) Elég jó minőségűek,nekem is simán kibírnak 3-4 évet.:)
2016. márc. 17. 19:55
 14/14 anonim ***** válasza:
Nekem több cipőm van onnan (szandál, csizma, magassarkú), az egyetlen általános panaszom, hogy az összesnek iszonyatosan csúszós a talpa. De ennek ellenére nagyon szeretem őket, pedig a szandiban tavaly többször is elcsúsztam :D
2016. márc. 19. 01:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!