H&M cipők milyen minőségűek?
Figyelt kérdés
Sose volt még ilyenem. Mennyire jók, tartósak?2016. márc. 16. 11:13
1/14 anonim válasza:
Attól függ, milyenre gondolsz. Vászon, műbőr..?
2/14 A kérdező kommentje:
Fú, hát egy csomó van ami tetszik, a webáruházban nézelődtem. Balerina, mokaszin, vászoncipő, szandál, láttam pár jó dolgot, jó árban :)
2016. márc. 16. 11:52
3/14 anonim válasza:
Én 2 vászoncipőt vettem ott évekkel ezelőtt. Az egyik az még most is megvan és jól bírja, azt kb 3 éve vettem. A másik egy év után tönkrement (elengedte az anyag a cipő szélét és elszakadt), de abból vettem egy másikat és azóta is jó.
4/14 A kérdező kommentje:
Köszi! :)
2016. márc. 16. 12:24
5/14 anonim válasza:
Szerintem megfelelőek. Vannak onnan vászoncipőim, 4. éves is van már, de csak a színe kopott ki egy kicsit a mosásban, egyébként semmi baja. Ősszel vettem magamnak egy vékony bakancsot is 3000-ért, imádom. A kisfiam téli bakancsát is ott vettem még októberben, szintén 3000-ért, az orra van minimálisan lekopva, egyébként semmi baja, pedig ő aztán nem kíméli :D Az árukat szerintem mindenképpen kiszolgálják, megérik. Nem tudom, az F&F-es cipőket ismered-e, de szerintem minőségben ugyanaz. Én mindegyiket szeretem.
6/14 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! :)
Azt esetleg tudja valaki, hogy a méretezése milyen a Deichmannhoz képest? Ha utóbbiból 39-es kell, akkor a h und m- ből mekkora? Nem tölti be a mérettáblázatot :-S
2016. márc. 16. 17:34
7/14 anonim válasza:
Tapasztalataim szerint egyel nagyobb. Én a Deichmannban 36-ost szoktam venni, H&M-ben viszont 37-es kell általában. De cipőtől is függ.
8/14 A kérdező kommentje:
Most egy vászoncipőt néztem ki. Zokni nélkül is hordanám. Akkor nagyobb legyen?
2016. márc. 16. 18:23
9/14 Sunshinedoll válasza:
Nekem egy balerinám volt, jól feltörte a lábam :D Nem tűnnek kényelmesnek, max a vászoncipők, sportcipők.
10/14 anonim válasza:
Hááát nekem meg egyel kisebb szokott jó lenni :DD 38-as a lábam és 37-es cipők jók nekem a H&M-ből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!