Mindenkin feke hamis diesel dzsekit látok mostanában, honnan veszik ezeket?
Figyelt kérdés
2016. márc. 13. 19:00
1/7 A kérdező kommentje:
*fekete
2016. márc. 13. 19:00
3/7 A kérdező kommentje:
szerintem az..ahol én lakok eleve nincs diesel üzlet, persze mindenki rendelné csakúgy az eredetit? ennyire nem jó a helyzet amúgy sem itt
2016. márc. 13. 19:46
4/7 anonim válasza:
ne foglalkozz vele. ha eredeti akkor eredeti ha nem akkor nem, ennél vannak nagyon problémák a világon
5/7 A kérdező kommentje:
nem is ezen volt a hangsúly, hanem azon hogy mi ez a divat? mert tényleg szinte minden második emberen az van
2016. márc. 13. 20:00
6/7 anonim válasza:
Ahol en lakok ott nincs senkin. Es máshol sem láttam ilyet senkin.
Biztos valaki hozott egy teherautónyi fekete dzsekit Szabadkáról vagy máshonnan, olcsón adta es mindenki vett a kornyeketeken.
7/7 anonim válasza:
Piac? Szatyros románok?
A diesel egy baromi jó márka, kár, hogy annyi gagyi hamis szarban fürdenek a magyarok. Köze nincs a márkának azokhoz a gagyi hamisítványokhoz, amikben itthon virítanak az emberek. Én csak diszkós cigánynak hívom azt a stílust, amilyenek a hamis dieselek itthon. Szomorú!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!