Molett alkalmi ruha?
Nekem a H&M nem jön be.
A molett ruhák mindig ilyenek voltak. Sátrak. Egyenes szabású borzalmak.
Esküvőre lenne, úgyhogy nem lehet fekete, fehér és piros (bár utóbbiban a menyasszony nem biztos).
Olyanra gondoltam, aminek van ujja és A vonalú a szoknyarésze, és ha lehet, mintás.
Ilyenre gondoltam, de nem akarok 27 ezret elkölteni egy ruhára, amit máskor nem veszek fel, és csak ülök benne egy napot.
Azt, hogy a méretem hányas, nem tudom, mert ebay-ről szoktam ruhákat rendelni, és mindegyik más méretezés.
(Pl. van L-es ruhám, amibe beleférek, és van XXL-es, amibe nem.)
Derékban van a legnagyobb bajom.
Már nem érkezne meg időben.
Nem az, hogy semmi nem jó, hanem nem ismerek boltokat.
Imádnivaló a ruha, amit linkeltél, szerelem első látásra. Nem tudom, hogy viszonyulsz a Hádához, te a darabáras üzletei tömve vannak ilyenekkel, nagy méretekben is, és nagyon sok még új, címkés darab. Én mindig találok magamnak valamit.
Ha gondolod, írj mell-, derék- és csípőbőséget, és akkor a méretben is tudunk segíteni, ha esetleg rendelni akarsz valahonnan. Persze üzletben azért jobb, mert ott próbálni is tudsz.
Szia az otto-nál 58-ig van a méretezés, bár úgy tudom egy hónap is lehet a szállítás:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!